Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Waddinxveen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Doe een SOA test in Waddinxveen als je klachten hebt

Wanneer je regelmatig onveilige seksuele contacten hebt, dan is een SOA relatief gemakkelijk op te lopen. De ene SOA is besmettelijker dan de andere SOA en naast de omgeving van de genitaliën, kun je ook last krijgen van een SOA in de anus of de keel. Dit hangt ervan af of je orale en/of anale seks hebt gehad. Als je klachten hebt van een SOA, dan is dit erg vervelend. Het goede nieuws is wel, dat als je er tijdig bij bent, je relatief gemakkelijk behandeld kunt worden. Doe daarom na onveilige seks altijd een SOA test in Waddinxveen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Moet ik een soa test doen?

Onveilige seks gehad, of wil je voor de zekerheid checken of je geen soa hebt opgelopen? Het maakt niet uit of je wel of geen klachten ondervindt, bij OneDayClinic wordt je altijd snel & anoniem geholpen met een soa test. Wees er ook bij een kleine kans op tijd bij, hiermee verklein je de kans op besmetting bij anderen. Een soa test doen is verstandig wanneer:

 • je seks hebt gehad zonder condoom;
 • Bij klachten als een branderig gevoel bij het plassen, blaasjes, wratten, extra afscheiding;
 • het condoom is gescheurd;
 • je zonder condoom wilt vrijen, omdat je in een nieuwe vaste relatie zit;
 • je bent gewaarschuwd door een bedpartner;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

De soa testwijzer helpt je te bepalen welke soa test je moet doen.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

Ik heb een soa, wat nu?

Heb je een soa opgelopen, dan moet je behandeld worden. De uitslag heb je uiterlijk binnen 2 werkdagen, afhankelijk van de soa’s waar je op getest bent. Is de uitslag negatief, dan hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. De behandeling kan plaatsvinden in een kliniek van OneDayClinic. Bij OneDayClinic Rotterdam maak je gemakkelijk een afspraak voor een anonieme behandeling. Ook als je niet bij ons getest bent, kun je bij ons worden behandeld. In dat geval neem je de testuitslag mee. Ook in dat geval wordt je anoniem verder geholpen. In onze prijslijst zie je wat iedere soa test van OneDayClinic kost.

Soa Kliniek Rotterdam

Op welke SOA testen in Waddinxveen?

Of je nu wel of geen klachten hebt, als jij je op een SOA wilt testen in Waddinxveen, dan moet je hiervoor een kliniek in de buurt vinden. Voor Waddinxveen kun je kiezen uit meerdere vestigingen van OneDayClinic. Als de vestiging in Den Haag gemakkelijk voor je is, maak dan hier een afspraak. Anders kun je ook nog terecht in onze kliniek in Rotterdam. Het is uiteraard belangrijk dat je de juiste SOA test doet. Daarom krijg je een consult met een deskundige arts, die je enkele vragen zal stellen over je onveilige seksuele contacten. Op basis hiervan zal de arts het risico inschatten en je adviseren waarop je het beste kunt testen.

Een SOA test anoniem in Waddinxveen is mogelijk

Niet voor iedereen is het doen van een SOA test zo vanzelfsprekend. Soms rust er nog een echt taboe op dit onderwerp. Toch is het belangrijk om je te laten testen, helemaal als je al klachten hebt. Hier moet je namelijk niet mee doorlopen, terwijl het meestal met de juiste medicatie te verhelpen is. Daarom maakt OneDayClinic het mogelijk om een SOA test anoniem in Waddinxveen te doen. Je identiteit blijft dan voor ons onbekend, zodat jij gerust kunt testen en een behandeling in kunt gaan met behoud van volledige privacy.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483