Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Beuningen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Wil jij naar een SOA poli in Beuningen of in de direct omgeving?

Als je nog jong bent, dan is seks erg spannend en vooral ook leuk om te ontdekken. Seks moet leiden tot het maken van leuke herinneringen. Toch kan dit ernstig worden verstoord, als je niet veilig vrijt. Vooral als je meerdere bedpartners hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je besmet wordt met een SOA. Een SOA kan leiden tot lastige complicaties en als je hier niets aan doet, ook tot ernstige klachten. Ook kun je anderen besmetten en dit wil je natuurlijk niet. Bezoek daarom een SOA poli in Beuningen of omgeving.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Welke SOA poli´s in Beuningen of omgeving kun je bezoeken?

Als je op zoek bent naar SOA poli´s in Beuningen, dan zul je in deze gemeente niet snel een SOA kliniek tegenkomen. Maar iets verder ligt in Nijmegen een vestiging van OneDayClinic. Voor een betrouwbare SOA test en deskundige artsen moet je met ons een afspraak maken. Onze artsen zijn namelijk BIG geregistreerd, wat inhoudt, dat zij betrouwbaar zijn en grote kennis van zaken hebben. Ook over de uitslag van de testen hoef je niet te twijfelen, onze testen worden in een gerenommeerd en ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht. Wij leveren de uitslag snel en die kun je thuis online opvragen.

De SOA poli anoniem in Beuningen bezoeken

Vind je het lastig om een bezoek te brengen aan onze kliniek in Nijmegen? Over je privacy hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Je kunt in onze SOA poli anoniem in Beuningen testen op een SOA. Wij vragen geen persoonlijke gegevens van je, dus niemand is verder op de hoogte van je identiteit. Zelfs als je positief mocht testen, dan is het mogelijk om bij ons geheel anoniem een behandeling te krijgen. Je privacy is bij ons altijd in goede handen en jij krijgt een betrouwbare test en uitslag.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483