Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Dordrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Kom naar de SOA poli om in Dordrecht duidelijkheid te krijgen

Onduidelijkheid of je nu wel of niet besmet bent met een SOA, kan van grote invloed zijn op je dagelijkse leven. Dit is vooral het geval als er in jouw omgeving nog een taboe rust op SOA´s en het testen op een SOA. Je laten testen in een SOA poli in Dordrecht, zal de enige mogelijkheid zijn om je zekerheid te geven. Als je in Dordrecht woont, kun je hiervoor terecht bij OneDayClinic in Rotterdam. En je hoeft in onze kliniek niet te vrezen voor je privacy. Wanneer jij dit wenst, is anoniem testen mogelijk.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Welke SOA poli´s bij Dordrecht in de buurt kun je bezoeken

Ben jij op zoek naar SOA poli´s bij Dordrecht in de buurt? Dan kom je uit bij de vestiging van OneDayClinic in Rotterdam. Wij zijn een privékliniek voor SOA testen en SOA behandelingen, waar iedereen welkom is. Wij zijn ook de enige erkende privékliniek in Nederland op het gebied van preventie, diagnose en behandeling van SOA´s. Een SOA test in onze kliniek, houdt in dat je snel wordt getest en met een even snelle en betrouwbare uitslag, die je online kunt raadplegen. In al onze klinieken, mag je rekenen op de expertise van BIG geregistreerde artsen en verpleegkundigen en wij laten onze testen in een ISO gecertificeerd laboratorium uitvoeren.

 

Bij de SOA poli anoniem in Dordrecht om omgeving laten testen

Je bent welkom in de vestiging van OneDayClinic in Rotterdan, als je je in een SOA poli anoniem in Dordrecht of omgeving wilt laten testen. Met anoniem bedoelen wij ook echt anoniem. Wij vragen namelijk alleen je voornaam. Deze voornaam mag je ook nog eens zelf verzinnen. Meer gegevens hebben wij niet nodig. Wel zullen enkele vragen stellen met betrekking tot de SOA test, zodat we de juiste SOA test voor je kiezen. Maar dit is vanzelfsprekend niet van invloed op je privacy.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483