Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Gouda

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Altijd een SOA poli in Gouda in de buurt

Heb je van een bedpartner te horen gekregen dat hij of zij besmet is met een SOA? Dan is het terecht dat jij je zorgen maakt, want het risico is dat jij ook besmet bent. De enige manier om hier achter te komen, is door een SOA poli in Gouda of omgeving te bezoeken. Je wordt dan getest en al snel heb je zekerheid of je wel of niet besmet bent. Als je in Gouda woont, dan heb je diverse keuzes om een OneDayClinic kliniek te bezoeken. Wij zitten namelijk in Rotterdam, maar ook onze vestigingen in Den Haag en Utrecht liggen niet ver van Gouda.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Waarom SOA poli´s in Gouda en omgeving bezoeken voor een SOA test?

Soms wordt er nogal eens onverschillig gedacht over een SOA test of over het feit dat je eventueel besmet zou kunnen zijn. Vaak wordt het krijgen van bepaalde klachten als graadmeter genomen om te bepalen of je wel of niet besmet bent met een SOA. Hier kunnen we heel duidelijk over zijn, namelijk dit is geen goede indicatie. Veel mensen hebben namelijk een SOA, zonder dat ze het zelf weten. Je hoeft geen klachten te hebben om toch besmet te zijn en soms volgen klachten pas na maanden of jaren. Ondertussen ben je wel besmettelijk en kun je iedereen met wie je onveilige seks hebt besmetten. Neem daarom je verantwoordelijkheid en bezoek de SOA poli´s in Gouda en omgeving van OneDayClinic.

Kan een SOA poli anoniem in Gouda bezocht worden?

Wil jij je laten testen of behandelen? Dan kun je altijd bij je huisarts terecht. Maar hier hebben veel mensen moeite mee. Bij een huisarts ben je niet anoniem en je voelt je misschien aangetast in je privacy. In een SOA poli anoniem in Gouda testen én laten behandelen, is mogelijk in de vestigingen van OneDayClinic. Bij ons krijg je snel duidelijkheid met een zeer betrouwbare SOA test en desgewenst geheel anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483