Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Haarlem

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Kom naar de SOA poli in Haarlem of omgeving als je jezelf wilt laten testen

Jezelf op een SOA laten testen, is zeer verstandig als jij onveilige seks hebt gehad. Wanneer jullie geen condoom hebben gebruikt, is er een veel hoger risico om besmet te raken. Uiteraard geeft een condoom ook geen 100% zekerheid, maar je verlaagt hiermee wel enorm het risico. Eigenlijk zou net zoals een condoom normaal zou moeten zijn tijdens de seks, een SOA test ook normaal moeten zijn nadat je onveilige seks hebt gehad. Als jij je na onveilige seks de SOA poli in Haarlem of omgeving bezoekt, dan kun je een SOA uitsluiten of je laten behandelen als je positief test.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Welke SOA poli´s in Haarlem of omgeving bezoeken?

Als jij in Haarlem woont, dan kun je enkele SOA poli´s in Haarlem en omgeving bezoeken. OneDayClinic is de enige officieel erkende SOA privékliniek in Nederland, met verschillende vestigingen rondom Haarlem. Zo kun je een afspraak maken met onze vestiging in Amsterdam, maar ook in Amstelveen. Beide vestigingen zijn niet ver van Haarlem en je wordt geholpen door ervaren BIG geregistreerde artsen. De SOA test(en) worden in een gerenommeerd laboratorium onderzocht, waardoor de uitslag zeer betrouwbaar is. Bovendien is de uitslag heel gemakkelijk online in alle anonimiteit op te vragen.

 

Bij de SOA poli anoniem in Haarlem jezelf laten testen

Het is begrijpelijk dat je voor een SOA test niet direct naar je huisarts gaat. Een huisarts kent jou en ondanks zijn beroepsgeheim gaat het toch een stap te ver om je bij hem/haar te laten testen? Maak dan bij een SOA poli anoniem in Haarlem of omgeving een afspraak. Dit kan bij de vestigingen van OneDayClinic. Voor een anonieme soa test hebben wij nauwelijks persoonlijke informatie nodig, dus je anonimiteit is bij ons gegarandeerd. Mocht je positief testen, ook dan kun je bij anoniem terecht voor een behandeling.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483