Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Hilversum

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek de SOA poli in Hilversum om te testen

Ben jij nog niet overtuigd om een SOA poli in Hilversum of in de nabije omgeving te bezoeken? Ondanks goede voorlichtingscampagnes, is er soms nog onduidelijkheid over SOA´s. Er wordt bijvoorbeeld nog gedacht dat je klachten moet hebben, om daadwerkelijk besmet te zijn met een SOA. Als jij dit ook denkt en je denkt daarmee geen SOA te hebben en je vrijt onveilig, dan neem je een groot risico. Je kunt besmet zijn en geen klachten hebben. Ondertussen besmet je met onbeschermde seks wel anderen. Bezoek daarom met regelmaat een SOA poli in Hilversum, zodat je ook altijd bevestiging hebt dat je niet besmet bent.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Naar welke SOA poli´s in Hilversum?

Een van de belangrijkste voorwaarden om SOA poli´s in Hilversum te bezoeken, is dat je professioneel en vriendelijk wordt ontvangen en dat de SOA testen zeer betrouwbaar zijn. Ook de mate hoe een SOA poli met je privacy omgaat, kan van cruciaal belang zijn om wel of geen SOA poli te bezoeken. Maak daarom een afspraak met OneDayClinic. Als enige erkende SOA privékliniek, leveren wij zeer hoge kwaliteit. Als je in Hilversum woont, dan heb je keuze uit enkele van onze vestigingen om te bezoeken. Je kunt een afspraak maken met onze vestiging in Utrecht, maar ook in Amstelveen of in het centrum van Amsterdam.

Kom naar de SOA poli om anoniem in Hilversum te testen

Jouw privacy staat bij OneDayClinic zeer hoog het vaandel. Daarom is het bij ons mogelijk om in de SOA poli anoniem in Hilversum te testen. Zelfs onze artsen en medewerkers, zullen niet weten wie jij bent, wij vragen namelijk alleen een voornaam. Je kunt dus met een gerust hart een afspraak met ons maken, wetende dat je identiteit niet bekend wordt. Ook als je positief test en door ons behandeld wilt worden, dan kan dit bij ons volledig anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483