Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Spijkenisse

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Kom voor het testen of een behandeling naar de SOA poli in Spijkenisse

Woon je in Spijkenisse? Dan kan een bezoek aan een SOA poli in Spijkenisse of omgeving nodig zijn. Vooral als je gespannen bent na het hebben van onveilige seks. Je weet dat onveilige seks kan leiden tot een besmetting met een SOA en het liefste wil je zo snel mogelijk van deze onzekerheid af? Door een afspraak te maken met de vestiging van OneDayClinic in Rotterdam, heb je een SOA poli bij jou in de buurt gevonden. Wij testen professioneel en je kunt al heel snel de betrouwbare uitslag thuis online opvragen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Wat kun je verwachten in de SOA poli´s in Spijkenisse en omgeving van OneDayClinic?

OneDayClinic is de enige SOA privékliniek in Nederland, die officieel erkend is. Dit hebben wij te danken aan onze professionele dienstverlening. Wij maken ons sterk om het testen op een SOA meer bereikbaar te maken voor een grotere doelgroep. Hoe meer mensen zich laten testen en hoe normaler het testen wordt, des te minder SOA´s zullen er worden vastgesteld. Als je op zoek bent naar SOA poli´s in Spijkenisse of omgeving, dan is OneDayClinic in Rotterdam de beste keuze. Je wordt geholpen door ervaren en deskundige BIG geregistreerde artsen en het beschermen van jouw privacy staat bij ons hoog in het vaandel.

Het is mogelijk om in een SOA poli anoniem in Spijkenisse te testen

Veel mensen die zich willen laten testen, vinden hun privacy erg belangrijk. Daarom is het mogelijk om in de SOA poli anoniem in Spijkenisse en omgeving te laten testen. Dit houdt in, dat wij enkel je voornaam vragen. Voel jij je ook daar ongemakkelijk bij, dan mag je ook een fictieve naam opgeven. Je adres en andere persoonlijke gegevens hebben wij niet nodig. De uitslag is ook online anoniem op te vragen en bij een positieve test mag je je anoniem in onze kliniek laten behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483