Anoniem testen op soa’s in Amsterdam

Binnen 20 minuten getest

Binnen twee werkdagen uitslag

SOA test vanaf €100,-

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Amsterdam kunt u terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. U kunt zich in onze Amsterdamse soa kliniek volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis B/C, hiv, mycoplasma, trichomonas, herpes en genitale wratten. Bovendien bent u binnen 20 minuten getest én ontvangt u binnen twee werkdagen de uitslag van de soa test.

Kosten soa test bij onze soa poli:

Één basistest (chlamydia/gonorroe) kost in onze kliniek in Amsterdam € 100,-.
Een uitgebreide soa test (chlamydia/gonorroe/ HIV/syfilis/hepatitis) kost € 150,-.
Een uitgebreide soa test bestaat dus uit een chlamydia test, een gonorroe test en een uitgebreide soa bloedtest.
Zie meer informatie over de prijs onderaan de pagina.

Een basistest kan worden afgenomen op meerdere locaties. Mogelijke locaties waar je chlamydia dan wel gonorroe kan oplopen zijn oraal (de mond), genitaal (vagina/penis) en anaal. Als er redenen zijn om meerdere locaties te testen dan bespreken wij met u de noodzaak hiervan. Mocht u dan beslissen dat u op meerdere locaties getest wilt worden dan moet u rekening houden met een extra bijdrage van circa 35 euro/locatie.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze soa kliniek in Amsterdam of neem contact met ons op voor meer informatie. In principe is er bij ons ook altijd de mogelijkheid tot inloop voor een soa test in Amsterdam en omstreken. U zal dan mogelijk iets langer moeten wachten zodat wij voor u een gaatje kunnen vinden.

Laat u anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Amsterdam

OneDayClinic Amsterdam

Spuistraat 239 (eerste verdieping)
1012 VP Amsterdam
+31 (0)85 070 3483 kies voor Amsterdam
info@onedayclinic.nl

Wij zijn gevestigd boven het OLVG in het gebouw van het Spui Medisch Centrum. De ingang is naast die van het OLVG. Bij onze soa kliniek in Amsterdam kunt u parkeren voor de deur!

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag12.00 – 20.00
Woensdag12.00 – 20.00
Donderdag12.00 – 20.00
Vrijdag12:00 – 20:00
Zaterdag12.00 – 13:00
Zondaggesloten

Goedkoop, snel en betrouwbaar soa testen in Amsterdam | OneDayClinic

SOA Test Amsterdam - Locatie OneDayClinic

Prijzen van een soa test in onze kliniek in Amsterdam

Soort soa testU wordt getest op:Prijs soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Aanvullende
basistest
Gonorroe
Chlamydia
c.a. € 35,-Aanvullend op
basis/uitgebreide test;
per locatie
(oraal/genitaal/anaal)

De voordelen van een soa test laten doen bij OneDayClinic

  • Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
  • Betrouwbaar en discreet
  • Makkelijk bereikbare soa kliniek met parkeergelegenheid
  • Goedkoper dan de kosten voor een soa test bij de huisarts
  • Soa kliniek is ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest op soa’s
  • Uitslag binnen 48 uur (2 werkdagen)

Voor een soa test kunt u terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Amsterdam. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat u hier geheel discreet en anoniem uzelf kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen stukken goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Amsterdam en haar specialisatie in soa testen, kunt u vrijwel altijd direct en op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons wordt u binnen 20 minuten getest waarna u de uitslag binnen twee werkdagen ontvangt. De uitslag kan onder andere worden doorgegeven via bellen, sms en email.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Amsterdam bij OneDayClinic. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 085 070 3483.

Privé kliniek

OneDayClinic is een privékliniek, gevestigd aan de Spuistraat 239 in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Onverzekerde zorg

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa tests.

Snelle soa testen

Vandaag getest binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs al de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een spoed soa test in Amsterdam dan ben je bij de OneDayClinic aan het juiste adres.

Anonimiteit

Bij OneDayClinic vinden we anonimiteit belangrijk. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af laten nemen in onze soa kliniek in Amsterdam. Wij hebben een zeer discrete ingang. Boek daarom snel een anonieme soa test bij OneDayClinic Amsterdam.

Gecertificeerd lab

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

Soa kliniek met centrale ligging en regionale functie

Onze locatie in Amsterdam is vanwege zijn centrale positie in de randstad een fijne uitvalsbasis. U staat zo bij ons voor de deur. Dus bent u op zoek naar een soa test en woont u in Amstelveen, Diemen, Hilversum, Haarlem, Zaandam of in (de buurt van) Amsterdam dan kunt u natuurlijk ook altijd snel bij ons terecht. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeert u ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook het het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo staat u vanaf Amsterdam Centraal station met 20-30 minuten bij ons voor de deur.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Amsterdam bij OneDayClinic.
Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande button of
door te bellen naar 085 070 3483.

Anonieme afspraak maken

Soa test in Amsterdam: op welke soa's kunnen wij u testen?

U kunt in onze Amsterdamse soa kliniek terecht voor tests op de volgende soa’s:

Chlamydia test

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Lees hier meer informatie over de Chlamydia test.

Anonieme afspraak maken

Gonorroe test

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd. Lees hier meer informatie over de Gonorroe test.

Anonieme afspraak maken

Syfilis test

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Lees hier meer informatie over de Syfilis test.

Anonieme afspraak maken

Hepatitis test

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Lees hier meer informatie over de Hepatitis test.

Anonieme afspraak maken

Hiv

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen. Lees hier meer informatie over de Hiv test.

Anonieme afspraak maken

Neem contact op met onze kliniek in Amsterdam

Wilt u zich laten testen op een soa in onze Amsterdamse kliniek? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen. Klik op de button ‘Contact opnemen’ als u eerst meer informatie wenst. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op 020 737  2113.

BACK