Volledig aoniem en 100% betrouwbaar testen op soa’s in Amsterdam

Binnen 20 minuten getest op alle soa in Amsterdam

Binnen twee werkdagen uitslag van je soa test

SOA test vanaf €100,- in Amsterdam. Dat is vaak goedkoper dan een soa test bij de huisarts.

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Amsterdam kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic aan de Spuistraat. Je kan je in onze Amsterdamse soa kliniek volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis B/C, hiv, mycoplasma, trichomonas, herpes en genitale wratten. Bovendien ben je binnen 20 minuten getest én ontvang je binnen twee werkdagen de uitslag van de soa test.

Kosten soa test bij onze soa poli:

Één basistest (chlamydia/gonorroe) kost in onze kliniek in Amsterdam € 100,-.
Een uitgebreide soa test (chlamydia/gonorroe/ HIV/syfilis/hepatitis) kost € 150,-.
Een uitgebreide soa test bestaat dus uit een chlamydia test, een gonorroe test en een uitgebreide soa bloedtest.
Exclusief in Amsterdam is er de mogelijkheid om een innovatieve, snelle soa test te doen. Deze snelle soa test geeft binnen twee uur een 100% betrouwbare uitslag op Chlamydia en Gonorroe. 
Een snelle soa test (chlamydia/gonorroe) kost € 200,-.
Zie meer informatie over de prijs onderaan de pagina.

Een basistest kan worden afgenomen op meerdere locaties. Mogelijke locaties waar je chlamydia of gonorroe kan oplopen zijn oraal (de mond), genitaal (vagina/penis) en anaal. Als er redenen zijn om meerdere locaties te testen dan bespreken wij de noodzaak hiervan. Mocht je beslissen dat je op meerdere locaties getest wilt worden dan moet je rekening houden met een extra bijdrage van 35 euro per extra te testen locatie.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze soa kliniek in Amsterdam of neem contact met ons op voor meer informatie. In principe is er bij onze soa kliniek in Amsterdam ook altijd de mogelijkheid tot inloop voor een soa test. De wachttijd is dan mogelijk iets langer.

Woon je in Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Zaandam, Purmerend of elders in de buurt van Amsterdam? Onze privé soa kliniek in Amsterdam is binnen 10 minuten te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal.

Laat je anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Amsterdam

OneDayClinic Amsterdam

Spuistraat 239 (eerste verdieping)
1012 VP Amsterdam
+31 (0)85 070 3483 kies voor Amsterdam
info@onedayclinic.nl

Wij zijn gevestigd boven het OLVG in het gebouw van het Spui Medisch Centrum. De ingang is naast die van het OLVG. Bij onze soa kliniek in Amsterdam kun je parkeren voor de deur!

Openingstijden

Maandag09:00 – 14:00
Dinsdag12.00 – 20.00
Woensdag12.00 – 20.00
Donderdag12.00 – 20.00
Vrijdag12:00 – 20:00
Zaterdag12.00 – 13:00
Zondaggesloten

Goedkoop, snel en betrouwbaar soa testen in Amsterdam | OneDayClinic

SOA Test Amsterdam - Locatie OneDayClinic

Prijzen van een soa test in onze kliniek in Amsterdam

Soort soa testJe wordt getest op:Prijs soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Aanvullende
basistest
Gonorroe
Chlamydia
c.a. € 35,-Aanvullend op
basis/uitgebreide test;
per locatie
(oraal/genitaal/anaal)
Snelle soa testGonorroe
Chlamydia
c.a. € 200,-Binnen twee uur een bewezen betrouwbare uitslag

De voordelen van een soa test bij OneDayClinic Amsterdam

  • Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
  • Betrouwbaar en discreet
  • Makkelijk bereikbare soa kliniek met parkeergelegenheid
  • Goedkoper dan een soa test bij de huisarts
  • Soa kliniek is ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest op alle soa
  • Uitslag binnen 48 uur (2 werkdagen)

Voor een soa test kun je terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Amsterdam. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je hier geheel discreet en anoniem uzelf kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen stukken goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Amsterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd direct en op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons word je binnen 20 minuten getest waarna je de uitslag binnen twee werkdagen ontvangt. De uitslag kan onder andere worden doorgegeven via bellen, sms en email.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Amsterdam bij OneDayClinic. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 085 070 3483.

PRIVE SOA KLINIEK IN AMSTERDAM

OneDayClinic is een privékliniek, gevestigd aan de Spuistraat 239 in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Onverzekerde zorg

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa tests.

Snelle soa testen in Amsterdam

Vandaag getest binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs al de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een spoed soa test in Amsterdam dan ben je bij de OneDayClinic aan het juiste adres.

ANONIEME SOA TEST IN AMSTERDAM

Bij OneDayClinic vinden we anonimiteit belangrijk. Daarom kun je bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af laten nemen in onze soa kliniek in Amsterdam. Wij hebben een zeer discrete ingang. Boek daarom snel een anonieme soa test bij OneDayClinic Amsterdam.

Gecertificeerd lab

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

Soa kliniek met centrale ligging soa kliniek Amsterdam en regionale functie

Onze locatie in Amsterdam is vanwege zijn centrale positie in de randstad een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus ben je op zoek naar een soa test en woon je in Amstelveen, Diemen, Hilversum, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp of in (de buurt van) Amsterdam dan kun je altijd snel bij ons terecht. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook het het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Amsterdam Centraal station binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Amsterdam bij OneDayClinic.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onderstaande button of
door te bellen naar 085 070 3483.

Anonieme afspraak maken voor een soa test in Amsterdam

Soa test in Amsterdam: op welke soa's kunnen wij testen?

Je kan in onze Amsterdamse soa kliniek terecht voor tests op de volgende soa:

Chlamydia test in Amsterdam

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Lees hier meer informatie over de Chlamydia test.

Anonieme afspraak maken in Amsterdam

Gonorroe test in Amsterdam

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd. Lees hier meer informatie over de Gonorroe test.

Anonieme afspraak maken in Amsterdam

Syfilis test in Amsterdam

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Lees hier meer informatie over de Syfilis test.

Anonieme afspraak maken in Amsterdam

Hepatitis test in Amsterdam

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Lees hier meer informatie over de Hepatitis test.

Anonieme afspraak maken in Amsterdam

Hiv in Amsterdam

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen. Lees hier meer informatie over de Hiv test.

Anonieme afspraak maken in Amsterdam

Neem contact op met onze kliniek in Amsterdam

Testen op een soa in onze Amsterdamse soa kliniek? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen. Klik op de button ‘Contact opnemen’ als je eerst meer informatie wenst. Je kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op 085-0703483.

BACK