Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test bestellen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Jezelf thuis testen door een SOA test te bestellen

Je doet er goed aan om je te laten testen op een SOA, wanneer je onveilige seks hebt gehad. Seks zonder condoom hoeft niet altijd tot een SOA te leiden, maar het risico is wel veel groter. Dit kunnen diverse soorten SOA´s zijn. Om zeker te weten dat je niets hebt opgelopen én dat je het niet doorgeeft aan toekomstige bedpartners, is het verstandig om je te laten testen na onveilige seks. Als je opziet tegen de gang naar een kliniek of de huisarts, dan kun je een SOA test voor thuis bestellen die je in je eigen veilige omgeving afneemt.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Gemakkelijk SOA testen bestellen en gebruiken

Met een thuistest is het testen op een SOA nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt heel gemakkelijk online de SOA testen bestellen. De test wordt discreet naar je verzonden, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Afhankelijk van de bestelde SOA test, neem je een zelfswab of vang je wat urine op. Dit stuur je in de bijgeleverde retourenvelop naar het laboratorium. Binnen 2 tot 3 werkdagen kun jij de uitslag online opvragen en ook wederom anoniem. Via OneDayClinic bestel je snel en simpel de online SOA testen van SOA-thuistest.nl. Deze thuistesten zijn erg betrouwbaar en worden in hetzelfde laboratorium onderzocht als de testen van onze kliniek.

 

Bestel een SOA test via OneDayClinic

Als een bezoek brengen aan één van de klinieken van OneDayClinic een te hoge drempel voor je is, bestel dan een SOA test online. Uiteraard zul jij je afvragen welk soort test je moet bestellen? Om het je gemakkelijker te maken, hebben wij een testwijzer online staan. Beantwoord de vragen van de testwijzer, dan komt er vanzelf een advies uitrollen welke SOA testen je het beste kunt bestellen. Mocht een SOA test positief zijn, neem dan contact met onze kliniek op, wij bieden de mogelijkheid om je anoniem te laten behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483