Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test thuis

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wist je dat een SOA test ook thuis is uit te voeren?

Als je jezelf nog nooit hebt laten testen op een SOA, dan is het begrijpelijk dat je dit erg spannend vindt en er tegenop ziet. Wanneer je onveilig seksueel contact hebt gehad, is altijd het advies om daarna een soa test te doen. Lang niet iedereen die besmet is met een SOA, zal klachten krijgen. Al die tijd loop je wel onwetend rond met een besmetting en hiermee ben je een gevaar voor anderen met wie je seksueel contact hebt. Een simpele SOA test na onveilig seksueel contact kan veel ellende voorkomen en bovendien toon jij hiermee verantwoordelijkheid. En zo ingewikkeld is het allemaal niet meer, vooral niet omdat een SOA test thuis uitgevoerd kan worden.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe werken SOA testen voor thuis?

Een SOA test bestellen voor thuis kun je eenvoudig online doen. Doe voordat je een SOA test online bestelt wel de testwijzer, zodat je weet welke soort testen je moet bestellen. Iedere SOA heeft namelijk zijn eigen test. Na het kopen van een SOA test is bezorging van de SOA testen discreet en anoniem, dus aan de buitenzijde van de envelop valt niets op te maken. Afhankelijk van de soort SOA test, neem je een zelfswab of vang je wat urine op en dit stuur je in de meegeleverde envelop rechtstreeks naar het laboratorium. Dit is een ISO-gecertificeerd laboratorium, dus de uitslag is betrouwbaar. De uitslag kun je doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen online inzien.

Wat als een thuis test voor SOA positief is?

Het zal misschien even schrikken zijn, als blijkt dat een thuis test voor SOA positief is. Dit houdt namelijk in dat je besmet bent met een SOA. Als je over de eerste schrik heen bent, moet je wel actie ondernemen en op zoek gaan naar een behandeling. Het goede nieuws is, dat de meeste SOA´s relatief gemakkelijk met medicijnen te behandelen zijn. Wil je niet naar je huisarts voor een behandeling? Maak dan even een afspraak in één van de klinieken van OneDayClinic. Wij helpen je graag verder en desgewenst mag dit anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483