Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test kopen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA test kopen voor een snelle uitslag

Voor veel mensen rust er op het hebben een SOA best wel een taboe. Je zult er niet trots op zijn, als je het vermoeden hebt dat je een SOA hebt opgelopen. Ook al is dit niet het geval, je kunt wel in onzekerheid zijn en veel stress ervaren, nadat je onveilige seks hebt gehad. Om aan alle onzekerheid een einde te maken, is een SOA test kopen de beste oplossing. Je kunt uiteraard ook naar je huisarts, maar als je dit liever niet doet, dan is online een SOA test kopen een heel goed alternatief. Je krijgt je SOA test dan thuis in een blanco enveloppe of je haalt deze op bij een PostNL afhaalpunt.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Waarom SOA testen kopen?

Mede doordat er een taboe op het onderwerp SOA rust, zijn er verschillende doelgroepen die niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om zich in een veilige omgeving te laten testen. Natuurlijk weet iedereen dat een SOA te voorkomen is door veilig te vrijen. Als je dit niet hebt gedaan, dan vindt OneDayClinic, dat een SOA test net zo bereikbaar moet zijn als voorbehoedsmiddelen. Ook als je helemaal geen klachten ervaart, kun je toch testen met een thuistest, zodat je zekerheid hebt en jezelf én je bedpartner(s) beschermt. SOA testen kopen kan gemakkelijk online via onze website.

Koop een SOA test bij OneDayClinic

Uiteraard mag je ook in alle vertrouwelijkheid en anonimiteit een afspraak maken met de artsen van OneDayClinic. Je mag dan langskomen voor een SOA test in één van de klinieken of testpunten bij jou in de buurt. Als je dit toch nog een stap te ver vindt, dan helpen wij je graag verder. Koop een SOA test via onze website bij SOA-thuistest.nl. De thuistesten zij gemakkelijk zelf uit te voeren en zeker net zo betrouwbaar als de testen in onze kliniek.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483