Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test doen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Op welke wijze een SOA test doen?

Wil jij een SOA test doen omdat je misschien onveilige seks hebt gehad? Je kunt dan bepaalde klachten ontwikkelen die wijzen op een SOA, maar veel mensen krijgen geen klachten. Toch loop je dan met een besmetting rond en hiermee kun je anderen besmetten, als je aan onveilige seks blijft doen. Als je het altijd op veilig wilt spelen voor jezelf en voor een ander, dan moet je uiteraard veilig vrijen. Gebeurt dit eens niet, zorg dan dat je je laat testen, ook als je geen klachten hebt. Zo bescherm je je eigen gezondheid en kun je bedpartners waarschuwen, dat zij zich ook laten testen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

SOA testen doen in de kliniek of thuis?

SOA testen doen kan zowel bij de huisarts, in een kliniek of je kunt een SOA test thuis doen. Niet iedereen staat te springen om hiervoor naar de huisarts te gaan. De huisarts is iemand die jou kent en dan voel je je toch wat aangetast in je privacy. Daarom kun je ook een afspraak maken met OneDayClinic. In onze kliniek is iedereen welkom, of je nu wel of geen klachten hebt. Wanneer je dit wenst, kun je je hier geheel anoniem laten testen én laten behandelen, als je positief test. In combinatie met een code die je van onze arts krijgt en de opgegeven geboortedatum, kun je anoniem de uitslag inzien.

Thuis een SOA test doen

Onderdeel van OneDayClinic, is SOA-thuistest.nl. Hiermee stellen wij iedereen die onze kliniek niet wil bezoeken, in staat om een SOA test voor thuis te bestellen. De test wordt anoniem en discreet verpakt en er zit een uitgebreide omschrijving bij hoe je jezelf moet testen. Het afgenomen materiaal stuur je naar ons laboratorium en binnen 3 werkdagen kun je de uitslag online bekijken. Je ziet, er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om je te laten testen op een SOA en waarbij je anonimiteit gewaarborgd blijft.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483