Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test online

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA test met online uitslag opvragen

Je weet ongetwijfeld dat onveilige seks kan leiden tot een SOA. Heb je verschillende bedpartners, dan is het advies om altijd veilig te vrijen. Misschien dat je dit ook wel doet, maar dat het toch een keer mis is gegaan? Om zeker te zijn dat je niet besmet bent geraakt, is het testen op een SOA zeer verstandig. Hiervoor kun je onder andere terecht bij je huisarts, soms ook de GGD en bij OneDayClinic. Maar als je juist niet de deur uit wilt, omdat je bijvoorbeeld bezorgt bent over je privacy, dan kun je een SOA test online bestellen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe werken SOA testen die online te bestellen zijn?

Een SOA test kopen kan online. Dit zijn de zogenaamde thuistesten. Met de betrouwbare SOA testen van SOA-thuistest.nl, gaat OneDayClinic voor een betere beschikbaarheid van SOA testen voor meer doelgroepen. De SOA test die je koopt is betrouwbaar en zeer gemakkelijk in gebruik. Er wordt een uitgebreide beschrijving meegeleverd, zodat goed weet wat je moet doen. Bij alle SOA thuistesten moet je materiaal opsturen naar het laboratorium. Dit gaat bijvoorbeeld om urine of een zelfswab. Als je de retourenvelop naar het laboratorium hebt gestuurd, dan zijn de uitslagen van de SOA testen online in te zien binnen 2 tot 3 werkdagen.

Is een behandeling nodig nadat je online een SOA test hebt aangevraagd?

Uiteraard hoop je door online en SOA test aan te vragen, dat er wordt bevestigd dat je geen SOA hebt. Maar onveilig vrijen is altijd een risico en zo kun je dus ook positief testen. Als dit het geval is, dan moet je je laten behandelen. Doorgaans zijn de meeste soorten SOA´s eenvoudig te behandelen, maar je moet wel zelf in actie komen. Als je niet naar de huisarts durft, maak dan een afspraak met OneDayClinic. Bij ons is het mogelijk om desgewenst anoniem te worden behandeld. Wij adviseren meestal wel om na 3 maanden de test te herhalen, zodat je zekerheid hebt dat je geen SOA (meer) hebt.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483