Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Gonorroe thuistest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat je gemakkelijk thuis testen met een gonorroe thuistest

Naast chlamydia, is ook gonorroe een zeer veel voorkomende SOA. De bacterie die gonorroe veroorzaakt, nestelt zich in de slijmvliezen van bijvoorbeeld de vagina, plasbuis, anus en de keel. Tijdens de seks komen slijmvliezen met elkaar in aanraking en wordt de bacterie vrij gemakkelijk overgedragen. Niet alleen als je geen condoom gebruikt, gonorroe kan zelfs overgedragen worden via de handen of bijvoorbeeld seksspeeltjes. Mocht je besmet zijn, dan ervaren vooral mannen gonorroe symptomen, zoals een ´druiper´, waarbij er afscheiding vrij komt. Ook vrouwen kunnen symptomen krijgen, maar in veel mindere mate. Met een gonorroe thuistest, kun je nadat je onveilige seks hebt gehad, testen of je besmet bent. Voer de gonorroe test uit vanaf 14 dagen na het onveilige seksueel contact, dan heb je zeker een betrouwbare uitslag.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe eenvoudig zijn gonorroe thuistesten?

Gonorroe thuistesten zijn erg eenvoudig om te gebruiken. Vooral met de uitgebreide beschrijving, weet je exact wat je moet doen. Een voordeel van gonorroe thuistesten is ook de gewaarborgde anonimiteit en het feit dat je de test in een vertrouwde omgeving kunt uitvoeren. Bij mannen wordt meestal de urine getest, maar heb je het vermoeden van een gonorroe in de keel of de anus, dan moet je een zelfswab afnemen. Ook vrouwen moeten een selfswab uit de vagina, anus of keel opsturen. Het opgestuurde materiaal wordt opgestuurd naar een gerenommeerd laboratorium, waar OneDayClinic ook mee samenwerkt. Na 2 tot 3 werkdagen kun je de uitslag digitaal inzien.

Wat als je na een thuistest gonorroe is geconstateerd?

Is er na de thuistest gonorroe geconstateerd? Dan moet je je laten behandelen. Gelukkig is behandeling van een gonorroe relatief eenvoudig en bestaat dit uit een antibioticakuur. Op welke wijze en hoeveel, is afhankelijk van op welke plek je gonorroe hebt. Voor behandeling kun je altijd terecht bij je eigen huisarts, maar het is begrijpelijk als je toch liever meer anonimiteit wenst? Dan mag je altijd een afspraak maken in één van de klinieken van OneDayClinic. Dit mag desgewenst anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483