Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Barendrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Neem je gezondheid en die van anderen serieus met een SOA test in Barendrecht

Aan seks moet je leuke herinneringen overhouden en geen SOA. De beste manier om dit te bereiken, is een condoom te gebruiken. Als je dit niet doet, zal de seks uiteraard ook leuk en fijn zijn, maar kun je nadien grote onzekerheid voelen of je misschien een SOA hebt opgelopen. Hier kun je gelukkig wel snel vanaf komen, als je een SOA test in Barendrecht doet. Een betrouwbare SOA test in de buurt van Barendrecht, kun je doen bij OneDayClinic in Rotterdam. Hiermee neem je verantwoording voor je eigen gezondheid, maar ook van die van anderen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Vlaardingen

Hoflaan 43c, 3134 AC Vlaardingen
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
dinsdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
woensdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
donderdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
vrijdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Vlaardingen?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij OneDayClinic kun je jezelf laten testen op verschillende soorten soa’s.

Zo kun je jezelf laten testen op chlamydia. Deze soa is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft weinig klachten. Daarom is het belangrijk dat je je regelmatig laat testen. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. De besmettelijke soa syfilis testen wij ook op. Bij OneDayClinic test punt Vlaardingen kun je je tevens laten testen voor de leverontsteking hepatitis B en misschien wel de meest bekende soa, hiv.

Soa Test Vlaardingen

Wat is een soa test only?

Bij OneDayClinic is het mogelijk om een soa test te laten doen, zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te hoeven maken. Bij een test only koop je online een test op OneDayClinic.nl en ga je naar een afnamelocatie bij jou in de buurt. Hier laat je je bloed afnemen en kun je je urine/uitstrijk materiaal (swab) inleveren. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Weet jij nog niet welke test je wilt doen? Of heb je vragen en wil je anoniem medisch advies inwinnen bij een ervaren arts? Dan kun je terecht bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Of je nu een soa test laat doen bij een test only punt of in een van onze klinieken, in beiden gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat. De test wordt namelijk onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium. Na de test kun je de uitslag binnen twee dagen, anoniem, online aanvragen.

Op welke SOA testen in Barendrecht?

Wil jij je op een SOA testen in Barendrecht? Dan zul je je ongetwijfeld afvragen welke soort SOA testen je moet doen. Met de verschillende soorten SOA´s, zijn er ook de verschillende soorten SOA testen. Als je een afspraak maakt met OneDayClinic in Rotterdam, dan krijg je een consult met een deskundige arts. Aan de hand van enkele vragen, kan de arts het risico inschatten die jij hebt gelopen en welke SOA testen je moet afleggen om zekerheid te krijgen. In de praktijk zullen de meesten mensen een SOA test voor chlamydia of gonorroe doen, dit zijn de meest voorkomende SOA´s. Al onze testen worden onderzocht in een ISO-gecertificeerd laboratorium, zodat je altijd een betrouwbare uitslag krijgt.

Wil je een SOA test anoniem in Barendrecht doen?

Voor een SOA test, moet je privacy gewaarborgd blijven. Het blijft iets heel persoonlijk, dat je doorgaans niet met anderen wilt delen. OneDayClinic maakt het mogelijk om een SOA test anoniem in Barendrecht te doen. Wij testen iedereen die bij ons een afspraak maakt, ook als je anoniem wilt blijven. Ook de uitslag die je online opvraagt, is anoniem. Als de uitslag uitwijst dat je positief test, dan kun je bij ons ook anoniem een afspraak maken voor een behandeling.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483