Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Dordrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Met een SOA test in Dordrecht weet je waar je aan toe bent

Nadat je onveilige seks hebt gehad, dan kan het zijn dat je onzeker wordt over het feit of je misschien besmet zou kunnen zijn met een SOA. Je weet eigenlijk wel dat een condoom gebruiken de beste bescherming biedt tegen een SOA, maar toch heb je het niet gedaan? Als onzekerheid je parten speelt, maak hier dan een einde aan, door een SOA test in Dordrecht te doen. De kliniek van OneDayClinic in Rotterdam is de meest dichtstbijzijnde SOA kliniek waar jij altijd na een afspraak terecht kunt. Je zult zien dat je opgelucht zult zijn nadat je je hebt laten testen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Delft

Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag7:00 - 17:30
dinsdag7:00 - 17:30
woensdag7:00 - 17:30
donderdag7:00 - 17:30
vrijdag7:00 - 17:30
zaterdag8:30 - 10:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies de soa test en kliniek/testpunt waar je heen gaat.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print de PDF. Deze heb je nodig om de test te laten afnemen.

3 - Soa testen op locatie

Ga met de uitgeprinte PDF, zonder afspraak, naar jouw soa testpunt van OneDayClinic en laat het onderzoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Delft?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn diverse soorten soa’s en iedere soa zorgt voor andere klachten. In sommige gevallen zijn de klachten vaag of kunnen ze sterk overeen komen met een andere soa. Gelukkig laat je je veilig en snel testen bij OneDayClinic.

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Vanzelfsprekend heb je dus een redelijk grote kans om deze soa op te lopen. Bovendien geeft deze soa vaak geen klachten, hierdoor wordt het extra van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Ook op syfilis laat je je bij ons testen. Voor een hepatitis B of hiv test kun je ook terecht in ons soa testpunt in Delft. .

Soa Test Delft

Wat is een soa test only?

Geen afspraak of gesprek met de arts, maar puur langskomen voor het afnemen van de soa test. Dat is wat de soa test only van OneDayClinic inhoud. Je koopt online op onze website de soa test(en) die je nodig hebt en print het pdf-bestand uit. Deze neem je mee naar de testlocatie en zonder voorafgaand gesprek laat je de soa test afnemen. Een aantal dagen later vindt je in ons uitslagenportaal het antwoord op de test.
Maak gebruik van onze testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt!

Weet je nog niet welke test(en) je moet doen? Of heb je veel vragen en wil je meer informatie van een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een testpunt of in een van onze soa klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat: deze wordt onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium.

Op welke SOA testen in Dordrecht

Er zijn verschillende soorten SOA´s waarmee je besmet zou kunnen zijn. Chlamydia en gonorroe zijn de meest bekende geslachtsziektes. Je moet wel weten, dat een groot deel van de dragers van chlamydia en gonorroe, geen klachten ervaren. Het is dus niet zo, dat je pas als je klachten hebt, ook daadwerkelijk besmet bent. Je kunt ook zonder klachten te hebben al besmet zijn en anderen besmetten. Voor op een SOA testen in Dordrecht en omgeving, maak je het beste een afspraak met OneDayClinics in Rotterdam. Aan de hand van enkele vragen en informatie kunnen wij bepalen welke SOA testen je moet doen.

 

Een SOA test anoniem in Dordrecht doen bij OneDayClinic

Voel jij enige schroom om een SOA kliniek binnen te stappen? Je bent heus niet de enige en wij van OneDayClinic begrijpen dit. Daarom is het mogelijk om een SOA test anoniem in Dordrecht door ons te laten uitvoeren. Wij hebben geen persoonlijke informatie van je nodig om je te kunnen testen. Dit geldt ook als je positief test en jij niet naar je eigen huisarts wilt voor een behandeling. Je maakt dan anoniem met ons een afspraak voor een behandeling, waarbij wij verder geen informatie van je nodig hebben dan je (verzonnen) voornaam. Jouw anonimiteit is bij ons gegarandeerd.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483