Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Groesbeek

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Waar ga jij een SOA test in Groesbeek doen?

Door tijdens de seks geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken, kun je besmet raken met een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Dit wordt tegenwoordig al op school geleerd en vormt standaard een onderdeel van de seksuele voorlichting. Ongetwijfeld heb jij dit ook gehad, maar wil het niet altijd lukken om een condoom te gebruiken? Heb je ook nog eens wisselende partners? Dan schiet het risico op het krijgen van een SOA enorm omhoog. Je moet dan zeker op zoek naar een kliniek waar je een SOA test in Groesbeek kunt doen. Met een test krijg je zekerheid en kun je als de test aangeeft dat je besmet bent, je nog op tijd laten behandelen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Delft

Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag7:00 - 17:30
dinsdag7:00 - 17:30
woensdag7:00 - 17:30
donderdag7:00 - 17:30
vrijdag7:00 - 17:30
zaterdag8:30 - 10:30
zondagGesloten

Nu geopend

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies de soa test en kliniek/testpunt waar je heen gaat.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print de PDF. Deze heb je nodig om de test te laten afnemen.

3 - Soa testen op locatie

Ga met de uitgeprinte PDF, zonder afspraak, naar jouw soa testpunt van OneDayClinic en laat het onderzoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Delft?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn diverse soorten soa’s en iedere soa zorgt voor andere klachten. In sommige gevallen zijn de klachten vaag of kunnen ze sterk overeen komen met een andere soa. Gelukkig laat je je veilig en snel testen bij OneDayClinic.

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Vanzelfsprekend heb je dus een redelijk grote kans om deze soa op te lopen. Bovendien geeft deze soa vaak geen klachten, hierdoor wordt het extra van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Ook op syfilis laat je je bij ons testen. Voor een hepatitis B of hiv test kun je ook terecht in ons soa testpunt in Delft. .

Soa Test Delft

Wat is een soa test only?

Geen afspraak of gesprek met de arts, maar puur langskomen voor het afnemen van de soa test. Dat is wat de soa test only van OneDayClinic inhoud. Je koopt online op onze website de soa test(en) die je nodig hebt en print het pdf-bestand uit. Deze neem je mee naar de testlocatie en zonder voorafgaand gesprek laat je de soa test afnemen. Een aantal dagen later vindt je in ons uitslagenportaal het antwoord op de test.
Maak gebruik van onze testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt!

Weet je nog niet welke test(en) je moet doen? Of heb je veel vragen en wil je meer informatie van een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een testpunt of in een van onze soa klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat: deze wordt onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium.

Op welke SOA testen in Groesbeek of omgeving?

Wil jij je op een SOA testen in Groesbeek, dan zul je de dichtstbijzijnde SOA kliniek vinden in Nijmegen. Hier heeft OneDayClinic een vestiging waar je altijd terecht kunt voor zowel het testen als het laten behandelen. Wij zijn momenteel de enige erkende SOA kliniek in Nederland en dat hebben we voornamelijk te danken aan onze hoge eisen. Zo zijn onze artsen BIG geregistreerd en dit geeft zekerheid dat artsen deskundig zijn in hun vak. De arts gaat tijdens het consult met jou om de tafel, om in kaart te brengen welke risico´s je hebt gelopen. Hieruit rolt een advies, welke SOA testen je het beste kunt doen.

Laat een SOA test anoniem in Groesbeek doen

Je wilt uiteraard niet aan de grote klok hangen dat je een SOA test hebt gedaan. Je vindt het dus erg belangrijk dat je privacy wordt gerespecteerd. Dit gebeurt bij OneDayClinic standaard. Wij gaan zelfs nog een stapje verder. Het is bij ons mogelijk om een SOA test anoniem in Groesbeek te doen. Om bij ons te testen, hebben wij geen persoonlijke gegevens nodig, enkel een voornaam. Het gaat niet alleen om anoniem testen, ook de uitslag opvragen en eventueel een behandeling, kan geheel anoniem in onze kliniek in Nijmegen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483