Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Hilversum

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Is het nodig om een SOA test in Hilversum te doen?

Of het nodig is om een SOA test in Hilversum te doen, is afhankelijk van je seksuele contacten. Als jij regelmatig seks hebt met wisselende partners en je doet het ook nog eens zonder condoom, dan is het zeer aan te raden om een SOA test te doen. Uiteraard is veilig vrijen de enige methode om zo weinig mogelijk risico op een SOA te lopen. Helaas doet lang niet iedereen het veilig en kun je elkaar besmetten. Wil jij verantwoordelijkheid tonen, dan moet je na iedere keer dat je onveilige seks hebt gehad, je laten testen.

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Sluit over 1 minuten

Hoe werkt de SOA test?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Badhoevedorp?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn erg veel verschillende soa’s. Of en welke klachten je hebt, hangt ook af van het type soa dat je hebt. Bij OneDayClinic test je jezelf veilig op verschillende soorten soa’s.

chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft niet vaak klachten. Het is dus van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Dit kan bij OneDayClinic. Gonorroe wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Net als chlamydia komt deze soa vaak voor en geeft deze vaak geen of weinig klachten. Bij OneDayClinic test punt Badhoevedorp laat je je zelfs testen op hepatitis B,  maar ook een test op de soa hiv laat je doen bij ons testpunt.

Soa Test Badhoevedorp

Wat is een soa test only?

Wil je een soa test doen zonder vooraf contact te hebben met een arts uit een van onze klinieken? met een test only koop je online de soa test die je nodig hebt op onze website. Vervolgens ga je naar een testpunt bij jou in de buurt. Hier laat je de test afnemen door middel van een swab of bloedafname. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke soa test je nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld vage klachten hebt? Heb je meer vragen voordat je wilt overgaan op de soa test? Maak in dat geval een afspraak in een van onze klinieken. Vanuit onze kliniek heb je altijd een consult met de arts voordat je overgaat op het afnemen van de test. Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij je veilig voelt en zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Waar kun je terecht om je op een SOA te testen in Hilversum?

Woon jij in Hilversum en wil jij je op een SOA testen in Hilversum of omgeving? OneDayClinic heeft diverse vestigingen in de buurt waar je terechtkunt. Zo hebben wij een vestiging in Amsterdam, Amstelveen en Utrecht. Kies één van deze locaties als je een SOA test wilt doen, ze liggen allemaal niet zo ver van Hilversum af en je bent in iedere vestiging even welkom. Welke van onze vestigingen je ook bezoekt, je mag altijd een hoge kwaliteit verwachten, een hoge betrouwbaarheid en een snelle dienstverlening. Onze testen laten wij in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzoeken en je kunt in veel gevallen de uitslag al de volgende dag online opvragen.

 

Is het mogelijk om een SOA test anoniem in Hilversum te doen?

Waar de klinieken van OneDayClinics bekend om staan, is de discretie. Onze locaties zijn niet met schreeuwerige reclameborden aangegeven, je stapt een pand binnen waar aan de buitenkant niet te zien is welke activiteiten er plaatsvinden. Daarnaast is het inderdaad mogelijk om een SOA test anoniem in Hilversum of in één van onze locaties uit te laten voeren. Het enige wat wij nodig hebben is een voornaam. Naast het anoniem testen, is ook een anonieme behandeling mogelijk, mocht je positief testen.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483