Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Hoofddorp

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Doe op toegankelijke wijze een SOA test in Hoofddorp

Het is vandaag de dag nog nooit zo gemakkelijk geweest om een SOA test in Hoofddorp of nabije omgeving te doen. Dit is ook nodig, want nog lang niet altijd wordt er tijdens de seks een condoom gebruikt. Daarom is het belangrijk om op een SOA te testen na het hebben van onveilige seks. Het niet hebben van klachten, hoeft niet in te houden dat je geen SOA hebt. Veel mensen met een SOA krijgen geen klachten, maar besmetten tijdens onveilige seks wel anderen. Woon je in Hoofddorp? Dan kun je een SOA test in Hoofddorp laten doen en wel bij één van de vestigingen van OneDayClinic in Amstelveen of Amsterdam.

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Badhoevedorp

Pa Verkuyllaan 3, 1171 EA Badhoevedorp
Noord-Holland
     085-0703483
maandag8:00 - 11:30
dinsdag8:00 - 11:30
woensdag8:00 - 11:30
donderdag8:00 - 11:30
vrijdag8:00 - 11:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt de SOA test?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Badhoevedorp?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn erg veel verschillende soa’s. Of en welke klachten je hebt, hangt ook af van het type soa dat je hebt. Bij OneDayClinic test je jezelf veilig op verschillende soorten soa’s.

chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft niet vaak klachten. Het is dus van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Dit kan bij OneDayClinic. Gonorroe wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Net als chlamydia komt deze soa vaak voor en geeft deze vaak geen of weinig klachten. Bij OneDayClinic test punt Badhoevedorp laat je je zelfs testen op hepatitis B,  maar ook een test op de soa hiv laat je doen bij ons testpunt.

Soa Test Badhoevedorp

Wat is een soa test only?

Wil je een soa test doen zonder vooraf contact te hebben met een arts uit een van onze klinieken? met een test only koop je online de soa test die je nodig hebt op onze website. Vervolgens ga je naar een testpunt bij jou in de buurt. Hier laat je de test afnemen door middel van een swab of bloedafname. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke soa test je nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld vage klachten hebt? Heb je meer vragen voordat je wilt overgaan op de soa test? Maak in dat geval een afspraak in een van onze klinieken. Vanuit onze kliniek heb je altijd een consult met de arts voordat je overgaat op het afnemen van de test. Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij je veilig voelt en zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent.

Op welke SOA testen in Hoofddorp?

Er zijn veel verschillende soorten SOA´s waarmee je besmet zou kunnen zijn. Als je bepaalde klachten hebt, dan kan dit al te herleiden zijn aan een bepaalde SOA. Wil jij je op een SOA laten testen in Hoofddorp, maak dan een afspraak met onze vestiging in Amsterdam of Amstelveen. Onze artsen kunnen aan de hand van de informatie die jij geeft over het seksuele contact, bepalen welke SOA test je moet doen. Dit kan bijvoorbeeld een SOA test voor chlamydia of gonorroe zijn, maar ook HIV. Afhankelijk van de soort test, moet je of urine inleveren of wordt er een uitstrijkje afgenomen. Voor een HIV test wordt er bloed afgenomen. De uitslag is snel bekend en kun je online  en anoniem inzien.

 

Wil je een SOA test anoniem in Hoofddorp laten afnemen?

Wij begrijpen dat je je zorgen maakt over je privacy. Een SOA test afnemen is toch iets heel persoonlijks. Daarom kun je een SOA test anoniem in Hoofddorp laten afnemen. Dit kan bij de twee dichtstbijzijnde vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. Je hoeft bij het maken van een afspraak geen persoonlijke gegevens af te geven, wij willen enkel je (fictieve) voornaam weten. Ook bij een mogelijke positieve test is een anonieme behandeling bij ons mogelijk.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483