Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Monster

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Kies na onveilige seksuele contacten voor een SOA test in Monster

Heb jij wel eens onbeschermde seks? Je gebruikt dus geen voorbehoedsmiddelen en je doet het ook nog eens met verschillende partners? Eigenlijk kom je dan niet uit onder een SOA test in Monster. Onveilige en wisselende seksuele contacten, houdt altijd een risico in om besmet te raken met een SOA. Er zijn verschillende soorten SOA´s waarmee je besmet kunt raken, de één ernstiger dan de andere. Ook al heb je geen klachten, dit hoeft niets uit te maken. Je kunt besmet zijn zonder klachten te ervaren, maar hierdoor besmet je wel anderen met wie je onbeschermde seks hebt. Daarom is op een SOA testen zo belangrijk.

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
  • Gonorroe
  • Chlamydia
  • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
  • HIV
  • Syfilis
  • Hepatitis B
  • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij OneDayClinic kun je jezelf laten testen op verschillende soorten soa’s.

Zo kun je jezelf laten testen op chlamydia. Deze soa is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft weinig klachten. Daarom is het belangrijk dat je je regelmatig laat testen. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. De besmettelijke soa syfilis testen wij ook op. Bij OneDayClinic test punt Den Haag kun je je tevens laten testen voor de leverontsteking hepatitis B en misschien wel de meest bekende soa, hiv.

Wat is een soa test only?

Bij OneDayClinic is het mogelijk om een soa test te laten doen, zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te hoeven maken. Bij een test only koop je online een test op OneDayClinic.nl en ga je naar een afnamelocatie bij jou in de buurt. Hier laat je je bloed afnemen en kun je je urine/uitstrijk materiaal (swab) inleveren. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Weet jij nog niet welke test je wilt doen? Of heb je vragen en wil je anoniem medisch advies inwinnen bij een ervaren arts? Dan kun je terecht bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Of je nu een soa test laat doen bij een test only punt of in een van onze klinieken, in beiden gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat. De test wordt namelijk onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium. Na de test kun je de uitslag binnen twee dagen, anoniem, online aanvragen.

Waar kun je het beste op een SOA testen in Monster of nabije omgeving?

Natuurlijk wil je op een SOA testen in Monster, in een kliniek waar je je prettig voelt. Dit kan bij OneDayClinic. Voor Monster en omgeving, is onze locatie in Den Haag het meest dichtbij. Hier ben je welkom in een discrete omgeving, want wij weten dat niet iedereen het prettig vindt om bij ons langs te komen. Daarom zijn onze locaties altijd discreet aangekleed, zodat je aan buitenkant niet ziet dat je een SOA kliniek betreedt. De kwaliteit van onze dienstverlening ligt hoog, met ervaren en deskundige artsen en medewerkers. Uiteraard zijn onze testen zeer betrouwbaar en kun je thuis de uitslag online opvragen.

Doe een SOA test anoniem in Monster

Omdat wij streven naar een goede bereikbaarheid van SOA testen voor iedereen, kun je bij ons een SOA test anoniem in Monster doen. Er zijn doelgroepen waar het onderwerp seks en alles hier omheen nog taboe is. Het is dan erg lastig voor je om de kliniek te bezoeken, want niemand mag het weten. Mede doordat wij jouw anonimiteit garanderen, hopen we dat dit het laatste stapje is, waardoor je toch besluit om ons in Den Haag op te zoeken. Het gaat immers om de gezondheid van jou en diegenen met wie het bed hebt gedeeld.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag.

SOA Test Den-Haag

Kiekendiefstraat 17, 2496 RP Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483