Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Schiedam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Doe een SOA test in Schiedam en weet waar je aan toe bent

Als jij onveilige seks hebt, hoef je er niet echt van op te kijken, als je besmet blijkt te zijn met een seksueel overdraagbare ziekte (SOA). Dit risico is helemaal groot als je onveilige seks hebt met wisselende partners. Omdat een SOA niet altijd klachten veroorzaakt, kun je zonder dat je het zelf weet een drager zijn en ook overdragen aan anderen. Neem daarom geen onverantwoordelijke risico´s en laat je telkens als je onveilige seks hebt gehad testen. Wil je een SOA test in Schiedam doen, maak dan een afspraak met de kliniek van OneDayClinic in Rotterdam.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Vlaardingen

Hoflaan 43c, 3134 AC Vlaardingen
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
dinsdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
woensdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
donderdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
vrijdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Vlaardingen?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij OneDayClinic kun je jezelf laten testen op verschillende soorten soa’s.

Zo kun je jezelf laten testen op chlamydia. Deze soa is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft weinig klachten. Daarom is het belangrijk dat je je regelmatig laat testen. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. De besmettelijke soa syfilis testen wij ook op. Bij OneDayClinic test punt Vlaardingen kun je je tevens laten testen voor de leverontsteking hepatitis B en misschien wel de meest bekende soa, hiv.

Soa Test Vlaardingen

Wat is een soa test only?

Bij OneDayClinic is het mogelijk om een soa test te laten doen, zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te hoeven maken. Bij een test only koop je online een test op OneDayClinic.nl en ga je naar een afnamelocatie bij jou in de buurt. Hier laat je je bloed afnemen en kun je je urine/uitstrijk materiaal (swab) inleveren. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Weet jij nog niet welke test je wilt doen? Of heb je vragen en wil je anoniem medisch advies inwinnen bij een ervaren arts? Dan kun je terecht bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Of je nu een soa test laat doen bij een test only punt of in een van onze klinieken, in beiden gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat. De test wordt namelijk onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium. Na de test kun je de uitslag binnen twee dagen, anoniem, online aanvragen.

Hoe werkt op een SOA testen in Schiedam?

Misschien dat op een SOA testen in Schiedam nog nieuw voor je is? Dan weet je niet wat je kunt verwachten. Je moet materiaal inleveren dat door het laboratorium wordt onderzocht. Een en ander is vaak afhankelijk van de soort test. Mannen hebben vaak voldoende aan het afstaan van wat urine, terwijl bij vrouwen een uitstrijkje uit de vagina gehaald wordt. Als je wilt testen of een SOA ook in de keel of anus aanwezig is, dan moet hier wat materiaal of vocht uit weggenomen worden en dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Als je je wilt laten testen op HIV, dan moet er bloed geprikt worden.

 

Een SOA test anoniem in Schiedam is mogelijk

Voor de één zal een SOA test de gewoonste zaak van de wereld zijn, na het hebben van onveilige seks, terwijl een ander er vanwege de privacy enorm tegenop ziet. Daarom is het mogelijk om een SOA test anoniem in Schiedam te doen, bij de vestiging van OneDayClinic in Rotterdam. Of je nu wel of niet anoniem bent, iedereen wordt bij ons gelijk behandeld. Mocht uit de SOA test blijken dat je besmet bent, dan blijft je anonimiteit ook bij een behandeling in onze kliniek gewaarborgd.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483