Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Wijchen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Heb jij al eens een SOA test in Wijchen gedaan?

Woon jij in Wijchen en heb je wel eens onbeschermde seks met soms verschillende partners? Weet jij dan ook zeker dat je geen SOA hebt opgelopen? Waar niet iedereen van op de hoogte is, is dat een SOA in lang niet alle gevallen tot klachten leidt. Als jij ook geen klachten hebt, ga je er misschien vanuit dat jij dan niet besmet bent? Dit kan verregaande gevolgen hebben. Niet alleen voor jou, maar ook voor al jouw bedpartners. Als je namelijk wel besmet bent, dan kun jij hier later alsnog ernstige klachten van krijgen en je besmet iedereen met wie je onveilig vrijt. Een SOA test in Wijchen is dan maar een kleine moeite om grote gevolgen de voorkomen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies de soa test en kliniek/testpunt waar je heen gaat.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print de PDF. Deze heb je nodig om de test te laten afnemen.

3 - Soa testen op locatie

Ga met de uitgeprinte PDF, zonder afspraak, naar jouw soa testpunt van OneDayClinic en laat het onderzoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Delft?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn diverse soorten soa’s en iedere soa zorgt voor andere klachten. In sommige gevallen zijn de klachten vaag of kunnen ze sterk overeen komen met een andere soa. Gelukkig laat je je veilig en snel testen bij OneDayClinic.

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Vanzelfsprekend heb je dus een redelijk grote kans om deze soa op te lopen. Bovendien geeft deze soa vaak geen klachten, hierdoor wordt het extra van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Ook op syfilis laat je je bij ons testen. Voor een hepatitis B of hiv test kun je ook terecht in ons soa testpunt in Delft. .

Soa Test Delft

Wat is een soa test only?

Geen afspraak of gesprek met de arts, maar puur langskomen voor het afnemen van de soa test. Dat is wat de soa test only van OneDayClinic inhoud. Je koopt online op onze website de soa test(en) die je nodig hebt en print het pdf-bestand uit. Deze neem je mee naar de testlocatie en zonder voorafgaand gesprek laat je de soa test afnemen. Een aantal dagen later vindt je in ons uitslagenportaal het antwoord op de test.
Maak gebruik van onze testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt!

Weet je nog niet welke test(en) je moet doen? Of heb je veel vragen en wil je meer informatie van een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een testpunt of in een van onze soa klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat: deze wordt onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium.

Waar kun je op een SOA testen in Wijchen?

Op een SOA testen in Wijchen kan bij OneDayClinic. Als privékliniek, hebben wij in heel Nederland in verschillende steden klinieken en testpunten. Wij zijn de koploper als het gaat om SOA testen in Wijchen en nabije omgeving. Onze vestiging in Nijmegen is voor jou het meest dichtbij. Hier krijg je een consult met een betrouwbare en BIG geregistreerde arts. De arts zal inschatten welke soorten SOA testen passen bij de risico´s die jij hebt gelopen. De testen worden in een gerenommeerd laboratorium onderzocht, zodat je geen twijfel hoeft te hebben over de uitslag.

Doe een SOA test anoniem in Wijchen

Bij OneDayClinic besteden wij veel aandacht aan het waarborgen van de privacy voor iedereen die hier wil komen testen of zich wil laten behandelen. Wij weten hoe gevoelig dit onderwerp soms kan liggen en daarom mag een SOA test anoniem in Wijchen doen en op al onze andere locaties. Doordat wij jouw persoonlijke gegevens niet nodig hebben, blijft je identiteit ook voor ons onbekend. Mocht je positief testen en niet naar je huisarts willen voor een behandeling, dan kun je ook bij ons anoniem een behandeling krijgen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483