Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test man

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Neem je verantwoordelijkheid en schaf een SOA test man aan

Seks heb je meestal met z´n tweeën of misschien zelf met meerdere mensen en daarbij heb je als man een bepaalde verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld zorgen dat je altijd een condoom bij je hebt, op de momenten dat je seks hebt. Als je met een condoom vrijt, dan is de kans op het krijgen van een SOA zeer laag. Uiteraard is dit nooit 100% uit te sluiten, want ook een condoom kan scheuren. Heb je onveilige seks gehad, dan heb je nog steeds te maken met een verantwoordelijkheid en wel om jezelf te testen. Met een SOA test man, kom je erachter of je besmet bent met een SOA.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Welke SOA testen man zijn er?

Er zijn verschillende soorten SOA´s en van bijna iedere soort SOA is ook een aparte SOA test te koop. Maar welke soort SOA test je ook aanschaft, als man dien je SOA testen man aan te schaffen. Er is uiteraard een biologisch verschil tussen mannen en vrouwen, waardoor mannen soms op een andere manier moeten testen dan vrouwen. Dit gaat vooral om het materiaal dat afgenomen wordt voor onderzoek in het laboratorium. Bij SOA testen man, volstaat vaak een potje met urine, terwijl vrouwen een uitstrijkje moeten maken. Overigens kan een SOA test man ook inhouden dat je materiaal moet afnemen uit bijvoorbeeld de keel of anus, als je op deze plekken wilt testen op een SOA. Een voordeel van alle soorten SOA thuistesten voor mannen, is dat de test gemakkelijk zelf is uit te voeren.

Als man een test SOA doen bij OneDayClinic

Een thuistest doen maakt het allemaal erg gemakkelijk, vooral als je optimale privacy wenst. Maar het is ook mogelijk om een test te doen op locatie, in de dichtstbijzijnde kliniek van OneDayClinic. Ook hier krijg je snel een betrouwbare uitslag en mocht je positief testen, dan kunnen wij je direct behandelen. Als je als men een test SOA thuis uitvoert en je test positief, dan kun je je bij ons anoniem laten behandelen en hoef je niet naar je eigen huisarts.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483