Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test vrouw

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wil jij een SOA test vrouw doen?

Dat vrouwen en mannen biologisch anders in elkaar zitten, is niet alleen fysiek aan het lichaam te zien. Dit komt ook naar voren als je een SOA test wilt laten doen. Testen op SOA doe je meestal als je onveilige seks hebt gehad. Misschien dat je klachten hebt ontwikkeld of dat je toch met grote zorgen rondloopt? Hier maak je een einde aan als je je laat testen. Hiervoor hoef je tegenwoordig niet eens meer naar de huisarts of een kliniek, je kunt eenvoudig een thuistest bestellen. Bij het bestellen zal het je opvallen dat er een duidelijk verschil is tussen een SOA test vrouw en een SOA test man.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Waarom zijn er specifieke SOA testen vrouw?

Het biologische verschil tussen mannen en vrouwen komt onder andere tot uitdrukking in de SOA testen. Het gaat dan vooral om het materiaal dat naar het laboratorium wordt opgestuurd. Mannen hebben vaak voldoende aan het inleveren van wat urine. Bij vrouwen daarentegen, is een urine-onderzoek minder betrouwbaar. Daarom wordt er bij vrouwen meestal gevraagd om een uitstrijkje uit de vagina. Het kan ook zijn dat je op andere plekken op een SOA wilt testen, zoals de anus of de keel? Ook in dit geval moet van deze plekken wat materiaal weggenomen worden voor onderzoek in het laboratorium. Dit geldt overigens ook voor mannen die op een orale of anale SOA willen testen.

Hoe gemakkelijk je als vrouw een test op SOA kunt bestellen

Als vrouw een test op SOA bestellen gaat snel en gemakkelijk. Online kun je namelijk een thuistest bestellen, zodat je in de anonimiteit van je eigen omgeving de SOA test kunt afnemen. Het uitstrijkje stuur je op naar het laboratorium en binnen 3 dagen is de uitslag online in te zien. Als je positief test, maak dan een afspraak bij je huisarts of bij OneDayClinic. De meeste SOA´s zijn gemakkelijk te behandelen. Wel adviseren we je om na 3 maanden nogmaals te testen om zeker te zijn dat je vrij bent van SOA´s.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483