Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Spoed hiv test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wil je snel weten op je HIV hebt? Doe dan de spoed HIV test

HIV is de ernstigste SOA die er momenteel bestaat. Wanneer je HIV hebt, dan moet je er rekening mee houden dat je dit levenslang blijft houden. HIV is een SOA die het immuunsysteem afbreekt. Dit is overigens een proces dat jaren kan duren. In de laatste fase wordt HIV omgezet naar aids. Je afweersysteem is dan dusdanig zwak, dat je van een simpele aandoening al doodziek kunt worden. Gelukkig hebben wetenschappers de afgelopen jaren niet stilgezeten. Hoewel er nog geen vaccin is, kan HIV met de juiste medicatie goed onder controle worden gehouden en hoef je geen aids meer te krijgen. Wil je snel weten of je HIV hebt? Doe dan een spoed HIV test.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

HIV-test en uitslag

De uitslag van een HIV-test 4e generatie combo test van OneDayClinic krijgt u binnen 48 uur en of 90 min met de HIV RNA test in Amsterdam. Na de test krijgt u een code mee waarmee u binnen 2 werkdagen op de website kan inloggen voor de uitslag. Wijst de test uit dat u geen HIV heeft? Vrij ook dan in het vervolg veilig. Zo voorkomt u dat u toch HIV of een andere seksueel overdraagbare aandoening krijgt.

Mogelijke gevolgen van onbehandelde HIV

HIV is een virus wat niet te genezen is, als het eenmaal hebt zal je het ook levenslang bij je dragen. Wel is HIV goed te behandelen. Bij een goede behandeling ben je niet meer besmettelijk, je kan de ziekte dan niet meer aan iemand anders geven. Echter, wanneer je HIV niet behandeld kan het overgaan in AIDS. Doordat het immuunsysteem ernstig verzwakt is kan dit niet goed het lichaam meer beschermen. Hierdoor kan je gemakkelijk infecties oplopen zoals schimmelinfectie van de slokdarm, ernstige longontsteking, tuberculose en uitgebreide herpesinfecties. Ook kunnen je zenuwen worden aangetast waardoor je tintelingen of juist doof gevoel van de handen en voeten kan hebben. Daarnaast kan je een vorm van dementie ontwikkelen. Omdat het immuunsysteem ernstig verzwakt is zijn er ook bepaalde typen kanker die kunnen voorkomen, zoals kanker van de baarmoederhals, huid en lymfeklierkanker. Zowel mannen als vrouwen kunnen AIDS ontwikkelen. Helaas kan je ten gevolge van AIDS
overlijden.

Ben je bang dat je een seksueel overdraagbare aandoening hebt of wil je meer informatie over hiv en aids? Neem gerust contact op met onze kliniek in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Eindhoven. Dit kun je anoniem doen door te bellen met 085 070 3483 of door een e-mail te sturen naar contact@onedayclinic.nl.

Prijzen HIV test

De prijzen voor de HIV testen zijn verschillend. De kosten voor een bloedtest in het laboratorium zijn 100 euro, hiervoor wordt je getest op HIV, hepatitis B & C en syfilis. De HIV combo sneltest kost 80 euro en kan op alle locaties worden uitgevoerd. Enkel in Amsterdam
bieden wij de HIV RNA sneltest aan en deze kost 200 euro.

Weet snel de uitslag na spoed HIV testen

Het kan zijn dat je zelf het vermoeden hebt dat je misschien HIV hebt opgelopen, maar je kunt ook gewaarschuwd zijn door iemand met wie je onbeschermde seks hebt gehad. Je wilt dan uiteraard zo snel mogelijk zekerheid over jouw situatie. Kom dan naar OneDayClinic voor een HIV test. Wij hebben diverse soorten spoed HIV testen, waarbij je de uitslag snel te weten komt. De HIV combo sneltest kun je laten uitvoeren vanaf 6 weken en de uitslag is na 30 minuten al bekend. Een andere test die je na 6 weken kunt doen is de HIV vierde generatie combo test. Deze test is zeer betrouwbaar en de uitslag kun je de volgende dag online opvragen. Is dit allemaal nog te lang? Op onze locatie in Amsterdam is het mogelijk om de HIV RNA sneltest te doen. Deze test kan al vanaf 10 dagen worden gedaan en je hebt de uitslag binnen 90 minuten. Wel raden we je aan om de betrouwbaarheid van de uitslag te bevestigen, om na 3 maanden wederom te testen.

Een test HIV spoed bij OneDayClinic

Het is belangrijk om bij een vermoeden een test HIV Spoed te laten uitvoeren. Als je namelijk besmet bent, dan heeft dit grote gevolgen voor je persoonlijke leven. OneDayClinic maakt het niet lastiger dan het al is. Wij zorgen ervoor dat je een goede HIV test krijgt met een snelle en betrouwbare uitslag. Mocht je positief testen, dan kan onze arts je begeleiden met bijvoorbeeld je contacten met de huisarts en het ziekenhuis.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483