Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Syfilis soa test

Bang voor Syfilis? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een syfilis SOA test is belangrijk om grote gevolgen te voorkomen

Syfilis is een SOA die door een bacterie wordt veroorzaakt. Syfilis wordt overgedragen bij seksueel contact met een besmet persoon, door middel van de penis, vagina, anus, maar ook via de mond. Iemand met syfilis kan een wondje op de lip of in de mond hebben en bij orale seks of bij het zoenen wordt de bacterie overgedragen. Syfilis is goed te behandelen, maar dan moet je wel weten dat je besmet bent. Onbehandelde syfilis kan leiden tot grote gezondheidsklachten. Na onbeschermde seks is een syfilis SOA test dan ook aan te raden.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.
Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Tijdig op een syfilis SOA testen

Lang niet iedereen hoeft klachten te krijgen bij een besmetting met syfilis. Maar dit maakt je niet minder besmettelijk. Wanneer je toch weer onbeschermde seks hebt, kun je alsnog iemand anders besmetten. Wanneer je wel klachten ondervindt, dan vinden typische klachten plaats in bepaalde stadia. Het eerste stadium is 2 tot 12 weken na de besmetting. Op de plek waar je besmet bent krijg je zweertjes. Soms is dit niet zichtbaar als dit ontstaat in de vagina of anus. In het tweede stadium na 3 tot 8 weken zijn de klachten uitslag of bultjes op de huid en je kunt griepverschijnselen krijgen. Tussen het 2e en 3e stadium zit een sluimerperiode die soms jarenlang kan aanhouden. Het 3e stadium is gevaarlijk, want alle organen kunnen gaan ontsteken, waaronder je hart. Tijdig op een syfilis SOA testen is daarom erg belangrijk.

Een SOA test syfilis bij OneDayClinic

Wil jij je laten testen op syfilis? Kom dan naar OneDayClinic. Naast syfilis, adviseren wij je ook om je te laten testen op andere SOA´s. Bijvoorbeeld HIV. Als je HIV besmet bent, loop je een hoger risico om met syfilis besmet te raken. Een SOA test syfilis kun je laten uitvoeren bij verschillende vestigingen van ons. Dit kan op basis van je voornaam en binnen twee dagen kun je de uitslag digitaal opvragen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483