Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Anonieme aids test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een anonieme aids test voor een betrouwbare uitslag

Aids is de laatste fase van de SOA HIV. HIV heeft als eigenschap dat het afweersysteem wordt afgebroken. Bij Onedayclinic is het mogelijk een HIV soa test te doen. Dit zal in fases gebeuren. In de eerste fase lijken de klachten op een zware griep, zodat het niet direct als een HIV herkend wordt. Heb je deze klachten en niet al te lang nadat je onveilige seks hebt gehad? Neem dan geen risico en laat je met een anonieme aids test testen. Je kunt toch beter de zekerheid hebben dat het ook daadwerkelijk een griep was? Mocht je positief testen, waarschuw dan iedereen met wie je onbeschermde seks hebt gehad en neem contact op met een arts. Zo kun je tijdig een therapie starten, waardoor HIV tot rust kan worden gebracht.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Anoniem aids testen kan snel en met een betrouwbare uitslag

Wil je anoniem op aids testen, dan houdt dit in dat je in principe op HIV test. HIV wordt pas in het laatste stadium omgezet naar aids. Als je aids krijgt, dan zul je inmiddels al op de hoogte zijn dat je HIV hebt, want dit kan enkele jaren duren. Bij een besmetting met HIV, moet je er rekening mee houden dat je HIV de rest van je leven met je meedraagt. Gelukkig zijn er goede therapieën, zodat HIV onder controle gebracht kan worden en waarbij je zelfs niet meer besmettelijk bent. HIV hoeft dan ook niet meer tot aids te leiden.

Een test op aids anoniem bij OneDayClinic

Bij OneDayClinic kun je een test op aids anoniem laten uitvoeren. Hierbij hoeven wij geen persoonlijke gegevens van je te ontvangen, enkele je voornaam is voldoende. Wij hebben enkele verschillende soorten HIV/aids testen, waaronder een sneltest op onze locatie in Amsterdam. Bij een positieve test, begeleiden wij je graag met de volgende stappen, zoals contact met je huisarts en het ziekenhuis om een therapie te starten. Je kunt bij ons ook terecht voor PReP. Dit is een medicatie waarmee je kunt voorkomen dat je HIV krijgt. Dit kan aan te raden zijn als je tot een risicogroep behoort. U kunt er ook voor kiezen een spoed HIV test te laten doen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483