Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Hiv soa test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Test tijdig met een HIV SOA test

HIV staat voor het Human Immunodeficiency Virus. Wanneer je eenmaal met HIV bent besmet zal je afweersysteem langzaam afgebroken worden. In de laatste fase van HIV gaat de ziekte over in aids. Je hebt dan een zeer zwak afweersysteem en je kunt door de kleinste aandoening die de meeste mensen niet eens merken al ziek worden. Aids is ook vandaag de dag nog dodelijk. HIV daarentegen kan tegenwoordig goed worden behandeld, waardoor je niet eens meer aids hoeft te krijgen. Het is wel belangrijk om er op tijd bij te zijn als je besmet bent. Doe daarom als je vermoedens hebt of je bent gewaarschuwd door een bedpartner, altijd een HIV SOA test. U kunt er ook voor kiezen een spoed HIV test te laten doen.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.
Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Op HIV SOA testen en de gevolgen hiervan

Als je seksueel contact hebt gehad met een HIV besmet persoon of je bent in aanraking geweest met besmet weefsel of bloed, dan hoef je niet altijd besmet te raken. Toch kan op HIV SOA testen nog steeds zinvol zijn, om een besmetting uit te sluiten. Test je positief met een HIV test, dan heeft dit nogal wat gevolgen voor zowel je gezondheid als je persoonlijk leven. HIV zal namelijk nooit uit je lichaam verdwijnen. Je moet je dan opmaken voor een levenslange behandeling. Bij een succesvolle behandeling wordt het virus onder controle gehouden en is het mogelijk dat je niet meer besmettelijk bent. Het belangrijkste is dat HIV niet meer hoeft te leiden tot aids.

Een SOA test HIV afnemen bij OneDayClinic

Bij OneDayClinic kun je op diverse locaties een SOA test HIV laten uitvoeren. Een SOA test HIV is het meest betrouwbaar als je deze 3 maanden na het seksueel contact laat doen. Dit komt omdat de incubatietijd enkele maanden is. Het is mogelijk om bij ons ook testen te doen na 6 weken of zelfs 3 weken. Dit zijn nog steeds betrouwbare testen, waarbij je bloed door een gecertificeerd lab wordt onderzocht, maar wij raden je toch aan om je na 3 maanden nogmaals te laten testen op HIV.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483