Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Gonorroe behandeling

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Moet jij een gonorroe behandeling ondergaan?

Gonorroe is een veel voorkomende geslachtsziekte. Gonorroe heeft het typische kenmerk, dat de bacterie zich nestelt in de slijmvliezen. Dit kan gaan om de slijmvliezen op diverse plekken in het lichaam, zoals in de vagina, de plasbuis, de eikel, de anus en de keel. Juist doordat je onveilige seks hebt, komen slijmvliezen met elkaar in contact en kun je iemand anders besmetten. Een ander kenmerk van gonorroe, is dat deze SOA zeer besmettelijk is. Ook al vrij je wel veilig, als één van jullie al besmet is, dan kan het overgedragen worden via de handen/vingers en seksspeeltjes. Het is belangrijk dat wanneer je gonorroe symptomen hebt dat je, je laat testen. Als jij na een gonorroe test besmet blijkt, dan is een gonorroe behandeling noodzakelijk.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe gaat een behandeling tegen gonorroe?

Je kunt bij OneDayClinic een afspraak maken om je te laten testen op een gonorroe. Dit is namelijk noodzakelijk, anders weet je niet of je een goede behandeling krijgt. Als de test een positieve uitslag geeft, dan wordt je specifiek tegen gonorroe behandeld. Dit kan bij je eigen huisarts, maar ook bij OneDayClinic. Gelukkig hoeft een behandeling tegen gonorroe niet complex te zijn of lang te duren. De behandeling is altijd met antibiotica. Wij opteren graag voor de snelle en directe behandeling, door middel van een injectie in de bilspier. Hierdoor wordt gonorroe direct aangepakt. Heb je een vaste partner? Omdat gonorroe zo besmettelijk is, moet ook hij/zij meekomen voor een behandeling.

Gonorroe behandelingen bij OneDayClinic

Voor het testen én voor gonorroe behandelingen, kun je terecht in één van de klinieken van OneDayClinic. Wij zijn door ´SOA Aids Nederland´ uitgeroepen tot één van Nederlands meest betrouwbare SOA kliniek. Dit is niet zo vreemd. Als privékliniek werken wij samen met betrouwbare en BIG geregistreerde artsen. Ook onze testen worden in een gecertificeerd laboratorium onderzocht. Bovendien kan iedereen anoniem bij ons terecht voor zowel het testen op gonorroe, als een eventuele behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483