Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Schipluiden

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Op zoek naar een SOA kliniek in Schipluiden of omgeving?

Heb jij al dan niet per ongeluk onbeschermde seks gehad? Je weet weet natuurlijk dat je dan het risico hebt gelopen om besmet te raken met en SOA. Als je hier mee zit en je maakt je zorgen, dan is het vrij gemakkelijk en ook een opluchting, om te weten dat je er snel achter kunt komen of dit het geval bij jou is. Door een SOA kliniek in Schipluiden of omgeving op te zoeken voor een SOA onderzoek, krijg je zekerheid en hoef je je geen zorgen meer te maken. De dichtstbijzijnde SOA kliniek voor jou, is de vestiging van OneDayClinic in Den Haag.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

Wat mag je verwachten van de SOA klinieken in Schipluiden en omgeving?

Kies je voor één van de SOA klinieken in Schipluiden en omgeving van OneDayClinic, dan mag je een hoge kwaliteit zorg verwachten. Of je nu een afspraak maakt in onze vestiging in Den Haag of dat je onze Rotterdamse vestiging tot handiger vindt, je krijgt altijd te maken met BIG geregistreerde artsen. De SOA testen die wij afnemen, worden in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht. Dit is de garantie dat onze testen uitermate nauwkeurig en betrouwbaar zijn. De uitslag van de test kun je online inzien. Dit kan dus in alle privacy op een moment dat het jou uitkomt.

In de SOA kliniek anoniem in Schipluiden testen

Je privacy is voor ons zeer belangrijk. Het kan een zeer belangrijke overweging zijn om je wel of niet te laten testen. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je test, is in onze SOA kliniek anoniem in Schipluiden te testen. Dit houdt ook echt in dat je geen persoonlijke gegeven hoeft te geven, wij vragen alleen om een voornaam. Het testen, maar ook het inzien van de uitslag en een eventuele behandeling bij een positieve uitslag, zijn bij ons anoniem. Maak je bij ons dus geen zorgen over je privacy, die garanderen wij.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483