Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa kliniek Eindhoven

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic Eindhoven geeft je de mogelijkheid om snel een betrouwbare soa test te doen bij een gespecialiseerde kliniek. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je bij ons geheel discreet en anoniem jezelf kunt laten testen op soa. Wij hebben geen persoonsgegevens van je nodig en de uitslag van de soa test wordt na 2 weken weer verwijderd uit ons systeem. Voor een veilige en discrete soa test in Eindhoven ga je dus naar OneDayClinic!

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

[esi mbhi location=”Eindhoven” cache=”public” ttl=”0″]
[esi openingstijden_met_schema location=”Eindhoven” titel=”SOA Kliniek Eindhoven” afbeelding=”https://onedayclinic.nl/wp-content/uploads/2019/10/Eindhoven.jpg” adres=”Gerard Philipslaan 143A” postcode=”5616 TV” provincie=”Noord-Brabant” cache=”public” ttl=”0″]

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

De privékliniek van OneDayClinic is te vinden aan de Gerard Philipslaan 143a. Onze locatie in Eindhoven is erg gemakkelijk te vinden. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Met het openbaar vervoer ben je ook snel op onze locatie, vanaf het centraal station van Eindhoven is het zo’n 15-20 minuten tot onze voordeur.

Woon jij in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Venlo of Helmond en ben je op zoek naar een soa kliniek bij jou in de buurt? Kom dan langs bij OneDayClinic Eindhoven. Bij onze soa kliniek vind je specialisten die gespecialiseerd zijn in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Jouw seksuele gezondheid staat bij ons op nummer 1!

Heb je vragen over een van onze testen of onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 084 070 3483.

Wat kost een soa test in Eindhoven?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Er zijn verschillende soorten soa’s en iedere soa kan andere klachten en gevolgen veroorzaken. In Nederland vinden er naar schatting ruim 100.000 nieuwe soa-infecties per jaar plaats. Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Eindhoven kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Je kan je in onze soa kliniek in Eindhoven laten testen op:

Binnen een half uur is de test al achter de rug en binnen 2 dagen ontvang je de uitslag(en) online!

Ik heb een soa, wat nu?

Is de uitslag negatief, dan heb je geen soa en heb je dus ook geen behandeling nodig. Is de uitslag positief, dan betekent dit dat je een soa hebt en moet je behandeld worden. Gelukkig kan dit ook anoniem bij OneDayClinic Eindhoven. Dit is ook mogelijk wanneer je niet bij ons bent getest. In dit geval neem je je testuitslag mee naar onze kliniek. Welke behandelingen wij aanbieden en wat dit kost vind je op onze prijslijst.

Soa Kliniek Eindhoven

Kosten bij de huisarts

Bij ons doe je een soa test die in veel gevallen stukken goedkoper is dan een soa test bij de huisarts. Wanneer je naar de huisarts gaat, moet je namelijk totdat je je eigen risico hebt verbruikt de kosten zelf betalen. Dit kan erg hoog oplopen, vooral als je je wilt laten testen op meerdere soa’s. Bij OneDayClinic ben je in veel gevallen dus goedkoper uit voor een soa test in Eindhoven. Bekijk onze prijzen voor alle soa testen en vergelijk dit met de kosten via de huisarts.

Weet waar je aan toe bent na een bezoek aan de SOA kliniek in Eindhoven

Je hebt onveilige seks gehad en nu maak je je zorgen of je besmet bent met een SOA? Bij het hebben van onveilige seks en helemaal als je wisselende partners hebt, is er altijd een risico dat je besmet raakt. Soms kun je al snel doorkrijgen dat je iets hebt opgelopen, doordat je bepaalde klachten krijgt. Maar dit is bij verschillende SOA´s helemaal niet het geval. Je bent wel besmet, maar je hebt geen klachten. Dit zorgt er niet voor dat je minder risicovol bent, je kunt nog steeds mensen besmetten. Ga bij wisselende en/of onveilige contacten naar de SOA kliniek Eindhoven om duidelijkheid te krijgen.

Waarop testen bij SOA klinieken in Eindhoven?

Je kunt je bij de SOA klinieken in Eindhoven laten testen op verschillende soorten SOA´s. Chlamydia, Gonorroe en Mycoplasma zijn veel voorkomende SOA´s. De kans is groot, dat als je de online testwijzer van OneDayClinic invult, deze testen geadviseerd worden. Bij vrouwen wordt hierbij een uitstrijkje uit de vagina afgenomen en mannen moeten wat urine opvangen. Eventueel kan ook materiaal uit de anus of keel genomen worden, als je onveilige orale of anale seks hebt gehad. Je kunt je hier ook laten testen op HIV. Dit kan vanaf 6 weken na het vermoedelijke besmettelijke contact. Hiervoor wordt bloed afgenomen. OneDayClinic heeft ook een HIV RNA sneltest beschikbaar, maar dit is alleen op onze locatie in Amsterdam. De testen worden altijd onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, zodat je een betrouwbare uitslag krijgt.

Een SOA kliniek anoniem in Eindhoven bezoeken

Welk soort SOA test je ook wilt laten uitvoeren, de meeste mensen zullen niet te koop lopen met hun bezoek aan een SOA kliniek. Een SOA kliniek anoniem in Eindhoven bezoeken kan bij OneDayClinic. Wij zorgen ervoor dat jouw anonimiteit gewaarborgd blijft tijdens het testen en ook het opvragen van de uitslag kan anoniem. Mocht de uitslag positief zijn, dan kun je bij ons ook anoniem een behandeling krijgen.

Lees meer

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483