Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Diemen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Een SOA test in Diemen na onveilig seksueel contact

Bij seksueel contact, vooral met wisselende partners, doe je er goed aan om altijd voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Door het hebben van verschillende seksuele contacten, kun je besmet raken met een SOA en zelf weer heel gemakkelijk anderen besmetten. Een condoom geeft de meeste bescherming tijdens de seks, maar ook dan kan er wel eens iets mislopen, bijvoorbeeld dat het condoom scheurt. Als je nadat je onbeschermde seks hebt gehad onzeker bent over een eventuele besmetting, doe dan een SOA test in Diemen. Hiervoor kun je terecht bij de vestiging van OneDayClinic in Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Moet ik een soa test doen?

Een soa test sluit uit of je een seksueel overdraagbare aandoening hebt. De reden om te testen maakt niet uit: of je nu klachten hebt of voor de zekerheid een controle wil laten uitvoeren. Bij OneDayClinic kun je terecht wanneer je maar wilt. Zo zorg je ervoor dat je uitsluit dat je besmettelijk bent voor een ander. Je kunt namelijk een soa hebben zonder dat je dit weet en zonder dat je klachten hebt. Weet je niet zeker of je een soa test wilt doen? Verstandig is het om een soa test te laten doen als:

 • je de afgelopen tijd onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten ondervindt, zoals blaasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen;
 • je een condoom gebruikt hebt, maar deze gescheurd is;
 • je graag wilt vrijen zonder condoom;
 • een bedpartner je gewaarschuwd heeft;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe onze soa testwijzer en check welke soa test jij eventueel nodig hebt. Zodra je een test hebt gekozen, op basis van de klachten die je ondervindt (of andere redenen die je hebt), maak je bij ons in Amsterdam snel en gemakkelijk een afspraak. Een soa test doen kan voor sommige mensen een spannende ervaring zijn. Wij zijn ons hiervan bewust en helpen je daarom met de meest zorgvuldige zorg en discretie.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Vaak kun je al binnen één dag terecht in onze kliniek in Amsterdam, wanneer je online een afspraak hebt gemaakt. De afspraak ziet er als volgt uit:

 1. Een gesprek met een van onze ervaren artsen, om samen te bepalen welke test het beste past bij jouw situatie (afhankelijk van je situatie en je klachten)
 2. De daadwerkelijke test (in het geval van chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma): bij mannen vaak door middel van een urinetest, bij vrouwen vaak via een wattenstaafje waarmee vaginaal vocht wordt afgenomen
 3. We onderzoeken de urine of het wattenstaafje vervolgens op de aanwezigheid van chlamydia en gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend
 4. Andere soa testen (hepatitis, hiv en syfilis) voeren we uit met een bloedonderzoek. We nemen bloed af voor labonderzoek, waarna we de uitslag binnen 1 werkdag  vaststellen

Heb je vragen over de soa’s of onze service, kijk dan eens in onze FAQ. Bij OneDayClinic Amstedam test je anoniem op diverse soa’s (onafhankelijk van het type soa). We zijn er om je te helpen je seksuele gezondheid te bevorderen.

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk van de uitslag weet je of je een soa hebt en dus ook of er een behandeling nodig is. Bij een negatieve uitslag is er geen behandeling nodig.

Een positieve uitslag houdt in dat je een soa hebt. Wij kunnen je dan behandelen in één van de soa klinieken. Ook hier gaan we geheel anoniem te werk als dat je voorkeur heeft. Heb je ergens anders een soa test gedaan en heb je uitslag daarvan? Neem deze testuitslag dan mee, zodat wij je kunnen behandelen. Check ook onze prijslijst voor de prijzen van de verschillende soa behandelingen.

Na op een SOA testen in Diemen een behandeling nodig?

In veel gevallen zal op een SOA testen in Diemen leiden tot opluchting, omdat de uitslag negatief is. Dit houdt in dat je niet besmet bent en ook geen anderen besmet. Je hebt weliswaar geen behandeling nodig, OneDayClinics adviseert dan wel om de test na drie maanden opnieuw te doen, om definitief zekerheid te hebben. Het kan natuurlijk ook dat de test positief is. Je zult uiteraard schrikken, maar realiseer je wel dat je blij mag zijn dat je het nu weet en dat de behandeling doorgaans succesvol kan met medicatie. Maak voor een behandeling ook een afspraak met OneDayClinics in Amsterdam, wij gaan je dan zo snel mogelijk behandelen.

Kun je een SOA test anoniem in Diemen doen?

Een reden wat vaak genoemd wordt om zich niet te laten testen, is de angst dat de privacy in het gedrang komt. Een SOA test is natuurlijk best iets heel persoonlijks en niet iedereen hoeft hier weet van te hebben. Daarom heeft OneDayClinic de mogelijkheid om een SOA test anoniem in Diemen te laten uitvoeren. Deze soa test is voor de man en vrouw. Onze artsen hebben enkel jouw voornaam nodig, dus zelfs je achternaam of adres hoef je niet op te geven. Zo hopen wij ook de twijfelaars over de streep te trekken. Hiermee let je op je eigen gezondheid, maar ook op die van je bedpartner(s).

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483