Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Westland

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Waar een SOA test in het Westland doen?

Een SOA test is echt nodig, als je wisselende seksuele contacten hebt en waarbij er geen voorbehoedsmiddelen gebruikt worden. Natuurlijk hoeft er niets te gebeuren, maar je loopt altijd een risico om besmet te raken met een SOA. Voorbehoedsmiddelen zijn de enige manier om dit risico te minimaliseren. Gebruik je geen voorbehoedsmiddelen, dan is een regelmatige SOA test in het Westland zeker het advies. Zo kun je altijd bevestigen dat je niet besmet bent bij een negatieve test of je snel laten behandelen als je wel besmet blijkt. Een SOA test in het Westland, kun je doen bij de vestiging van OneDayClinic in Den Haag.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Bij OneDayClinic in Den Haag laat je je testen op verschillende soa’s, zoals:

Moet ik een soa test doen?

Er zijn diverse situaties op te noemen wanneer het verstandig is om een soa test te doen. Bijvoorbeeld bij onveilige seks, een gescheurde condoom, etc. OneDayClinic Den Haag helpt je graag verder, wat je situatie ook is. Of je klachten hebt of gewoon zeker wilt zijn dat je soa vrij bent, bij ons doe je altijd een anonieme en betrouwbare soa test. Bovendien sluit je hiermee eventuele besmettingen op anderen uit. Maak een afspraak voor een soa test wanneer je:

 • onveilige seks hebt gehad;
 • klachten ervaart , zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen;
 • het condoom tijdens de seks is gescheurd;
 • een nieuwe relatie hebt en seks wilt zonder condoom;
 • bent gewaarschuwd door een (voormalig) bedpartner;
 • in verwachting bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Niet zeker welke soa test je moet doen? Doe dan onze soa testwijzer.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Vaak kun je binnen 24 uur nog terecht in onze kliniek, wanneer je online een afspraak maakt. Iedere afspraak start met een gesprek met de arts. Uit dit gesprek zal blijken welke soa test je moet doen. Dit is hangt af van de antwoorden die voortkomen uit het gesprek met de arts, zoals het geslacht waarmee je seks hebt gehad, hoe je seks hebt gehad, etc.

Bij mannen worden de soa’s chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma getest door middel van een urine test. Vrouwen krijgen een wattenstaafje waarmee ze vaginaal vocht kunnen afnemen (swab). Dit kan je bij jezelf doen, maar kan natuurlijk ook door de arts gedaan worden. Beiden worden getest in het gecertificeerde lab en zorgvuldig onderzocht. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend.

Soa testen, zoals syfilis, hiv  en hepatitis, worden vastgesteld via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag wordt vastgesteld.

Zijn er vragen over onze soa testen of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op of vind het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen. Wij helpen je graag verder!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. De uitslag heb je binnen 2 werkdagen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Den Haag voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen.

Soa Kliniek Den Haag

Op welke wijze een SOA testen in het Westland?

Misschien zie je er wel enorm tegenop om een SOA test te doen? Dit is begrijpelijk, als je nog nooit getest bent. Toch is een SOA test relatief snel te doen en is het meestal niet pijnlijk. Afhankelijk van welke SOA test je doet, is het inleveren van urine bij mannen vaak al voldoende. Omdat een urinetest bij vrouwen meestal niet betrouwbaar genoeg is, is het maken van een uitstrijkje uit de vagina de standaard procedure. Voor controle op een SOA in de keel of de anus, moet hier wat materiaal/vocht weggenomen worden. Bij het testen bij OneDayClinic in Den Haag, worden de testen onderzocht in een ISO-gecertificeerd laboratorium voor een betrouwbare uitslag.

 

Je kunt ook een SOA test anoniem doen in het Westland

Hoewel een SOA test nodig is als je onveilige seks hebt, zien veel mensen er toch vanaf, omdat ze bang zijn dat hun privacy niet gewaarborgd blijft. Hiervoor hoef je bij OneDayClinic niet bang te zijn. Bij ons is het mogelijk om een SOA test anoniem in het Westland te doen. Deze soa test is voor de man en vrouw. Maak hiervoor gewoon een afspraak onder een voornaam bij onze kliniek in Den Haag. Meer gegevens zullen wij niet vragen, zodat jouw identiteit niet bekend wordt.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483