Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Cuijk

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Een bezoek aan de SOA poli in Cuijk is een verstandige keuze

Wanneer je seks hebt gehad zonder voorbehoedsmiddelen te gebruiken, dan mag dit gezien worden als onveilige seks. Nu hoeft seks zonder voorbehoedsmiddelen niet onveilig te zijn, als dit in een monogame relatie plaatvindt. Gebruik je geen voorbehoedsmiddelen tijdens de seks met verschillende bedpartners? Dan loop je wel degelijk een risico om besmet te worden met een SOA. Dit kunnen verschillende soorten SOA´s zijn, van Chlamydia tot zelfs HIV. Het is belangrijk om een eventuele besmetting tijdig vast te stellen. Zo kun je zelf op tijd met een behandeling starten en je voorkomt dat je de SOA doorgeeft aan anderen. Dit is de reden waarom een bezoek aan een SOA poli in Cuijk een verstandige keuze is.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Naar welke SOA poli´s in Cuijk kun je gaan?

Jij wilt je wel testen, maar je hebt geen idee in welke SOA poli´s in Cuijk je welkom bent voor een SOA test? In ieder geval kun je altijd bij je huisarts terecht. Dit zal lang niet iedereen willen, omdat de huisarts min of meer een bekende van je is. Je wilt liever getest worden in een omgeving waar je meer privacy hebt en waar je niemand wat hoeft uit te leggen? Maak dan een afspraak met OneDayClinic in Nijmegen, als dichtstbijzijnde SOA privékliniek bij jou in de buurt. Hier krijg je altijd een betrouwbare test en een consult met een BIG geregistreerde arts en de uitslag komt van een ISO-gecertificeerd laboratorium.

Je kunt een SOA poli ook anoniem in Cuijk bezoeken

Veel mensen zullen misschien helemaal geen moeite hebben om een SOA test te doen, maar maken zicht meer zorgen over hun privacy. Ze zijn bang dat hun identiteit bekend wordt en dat bekenden erachter komen dat ze een SOA test hebben laten doen. Dit is een situatie die wij bij OneDayClinic willen voorkomen. Daarom is het mogelijk om in onze SOA poli anoniem in Cuijk te komen testen. Je persoonlijke gegevens zijn bij ons niet bekend, alleen een voornaam. Dit is voldoende om een anonieme SOA test te laten doen en eventueel te kunnen behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483