Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Spijkenisse

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Veilig voor jezelf en voor een ander met een SOA test in Spijkenisse

Natuurlijk weet jij dat onveilig vrijen kan leiden tot een besmetting met een SOA. Toch kan het voorkomen dat je niet goed nadenkend onveilig gaat vrijen. Als je dit ook nog eens vaker doet, dan zal het risico op een SOA alleen maar groter worden. Het is daarom verstandig om de verantwoording te nemen en je regelmatig te laten testen. Het beste doe je een SOA test in Spijkenisse, telkens als je onveilige seksuele contacten hebt gehad. Zo blijf je voor zowel jezelf als voor je partner de zekerheid houden dat je niet besmet bent. Mocht je toch besmet raken, dan ben je er op tijd bij voor een behandeling.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Vlaardingen

Hoflaan 43c, 3134 AC Vlaardingen
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
dinsdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
woensdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
donderdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
vrijdag8:00 - 12:00
12:30 - 16:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Vlaardingen?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij OneDayClinic kun je jezelf laten testen op verschillende soorten soa’s.

Zo kun je jezelf laten testen op chlamydia. Deze soa is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft weinig klachten. Daarom is het belangrijk dat je je regelmatig laat testen. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. De besmettelijke soa syfilis testen wij ook op. Bij OneDayClinic test punt Vlaardingen kun je je tevens laten testen voor de leverontsteking hepatitis B en misschien wel de meest bekende soa, hiv.

Soa Test Vlaardingen

Wat is een soa test only?

Bij OneDayClinic is het mogelijk om een soa test te laten doen, zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te hoeven maken. Bij een test only koop je online een test op OneDayClinic.nl en ga je naar een afnamelocatie bij jou in de buurt. Hier laat je je bloed afnemen en kun je je urine/uitstrijk materiaal (swab) inleveren. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Weet jij nog niet welke test je wilt doen? Of heb je vragen en wil je anoniem medisch advies inwinnen bij een ervaren arts? Dan kun je terecht bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Of je nu een soa test laat doen bij een test only punt of in een van onze klinieken, in beiden gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat. De test wordt namelijk onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium. Na de test kun je de uitslag binnen twee dagen, anoniem, online aanvragen.

Waar op een SOA testen in Spijkenisse of omgeving?

Wil jij op een SOA testen in Spijkenisse of in de directe omgeving? Dan is de kliniek van OneDayClinic in Rotterdam de dichtstbijzijnde vestiging. In al onze vestigingen wordt je geholpen door professionele artsen, die allen een BIG registratie hebben. Wij zijn dan ook niet voor niets de enige erkende SOA privékliniek in Nederland. Onze hoge kwaliteit wordt nog eens benadrukt, doordat wij gebruik maken van een ISO-gecertificeerd laboratorium, waar onze testen onderzocht worden. Hierdoor kunnen wij je altijd een zeer betrouwbare uitslag geven. Ook staan wij voor jouw privacy, het is mogelijk om je bij ons anoniem te laten testen.

 

Wil jij een SOA test anoniem in Spijkenisse laten doen?

Wij vinden het belangrijk dat jouw privacy gewaarborgd blijft. Ook als je geen persoonlijke gegevens wilt geven, dan kun je alsnog een SOA test anoniem in Spijkenisse laten uitvoeren. Wij vragen een voornaam die ook fictief mag zijn. Hiermee kun je met een code die je van de arts ontvangt, de uitslag online opvragen. Mocht je onverhoopt positief testen, schroom dan niet om een afspraak met ons te maken, als jij je niet door je huisarts wilt laten behandelen. Je mag je bij ons ook anoniem laten behandelen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483