Anoniem testen op soa’s in Rotterdam

Binnen 20 minuten getest op alle soa in Rotterdam

Binnen twee werkdagen de uitslag van je soa test

Soa test vanaf €100,- in Rotterdam. Dat is goedkoper dan een soa test bij de huisarts.

Laat u anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Rotterdam

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Rotterdam kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Je kan je in onze Rotterdamse soa kliniek volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis B/C, hiv, mycoplasma, trichomonas, herpes en genitale wratten. Bovendien ben je binnen 20 minuten getest én ontvang je binnen twee werkdagen de uitslag van de soa test.

Kosten soa test bij onze soa poli:

Één basistest (chlamydia/gonorroe) kost in onze kliniek in Rotterdam € 100,-.
Een uitgebreide soa test (chlamydia/gonorroe/ HIV/syfilis/hepatitis) kost € 150,-.
Een uitgebreide soa test bestaat dus uit een chlamydia test, een gonorroe test en een uitgebreide soa bloedtest.
Zie meer informatie over de prijs onderaan de pagina.

Een basistest kan worden afgenomen op meerdere locaties. Mogelijke locaties waar je chlamydia of gonorroe kan oplopen zijn oraal (de mond), genitaal (vagina/penis) en anaal. Als er redenen zijn om meerdere locaties te testen dan bespreken wij de noodzaak hiervan. Mocht je beslissen dat je op meerdere locaties getest wilt worden dan moet je rekening houden met een extra bijdrage van 35 euro per extra te testen locatie.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze soa kliniek in Rotterdam of neem contact met ons op voor meer informatie. In principe is er bij onze soa kliniek in Rotterdam ook altijd de mogelijkheid tot inloop voor een soa test. De wachttijd is kan dan wat langer zijn.

Contactinformatie, route en openingstijden OneDayClinic Rotterdam

OneDayClinic Rotterdam

Marshallweg 45
3068 JN Rotterdam
+31 (0)85 070 3483 en kies voor Rotterdam
rotterdam@onedayclinic.nl

Bij onze soa kliniek in Rotterdam kun je gratis parkeren voor de deur en op het aangelegen parkeerterrein!

Openingstijden soa kliniek Rotterdam

Maandag10:00 – 20:00
Dinsdag08:00 – 16.00
Woensdag10.00 – 20.00
Donderdag09.00 – 12.30
Vrijdag08:00 – 16:00
Zaterdag09.00 – 13:00
Zondaggesloten

Dagelijks in ieder geval altijd telefonisch bereikbaar tussen 09.00-20.00 uur.

.

Rotterdam soa test. HIV test. SOA test kliniek.

Kosten van een soa test in onze soa kliniek in Rotterdam

Soort soa testJe wordt getest op:Kosten soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs inclusief consult
1 lokatie
(oraal/genitaal/anaal)
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs inclusief consult
gonorroe/chlamydia
1 lokatie
(oraal/genitaal/anaal)
Aanvullende
basistest
Gonorroe
Chlamydia
c.a. € 35,-Aanvullend op
basis/uitgebreide test;
per locatie
(oraal/genitaal/anaal)

De voordelen van een soa test bij OneDayClinic Rotterdam

  • Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
  • Betrouwbaar en discreet, eigen privéingang
  • Makkelijk bereikbare soa kliniek en gratis parkeren
  • Goedkoper dan de kosten voor een soa test bij de huisarts
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest op soa’s
  • Uitslag binnen 48 uur (2 werkdagen)

Voor een soa test kun je terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Rotterdam. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je hier geheel discreet en anoniem kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen stukken goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons word je binnen 20 minuten getest waarna je de uitslag binnen twee werkdagen ontvangt. De uitslag kan onder andere worden doorgegeven via telefoon, sms en email.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze kliniek in Rotterdam.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onderstaande button of
door te bellen naar 085 070 3483 en te kiezen voor Rotterdam.

Privé soa kliniek in Rotterdam

OneDayClinic is een privékliniek gevestigd aan de Marshallweg 45 in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Doordat onze locatie goed bereikbaar is vanaf de snelweg zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit de gehele Randstad.

Onverzekerde zorg

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa testen.

Snelle uitslag van je soa test

Vandaag getest binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs al de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een spoed soa test in Rotterdam dan ben je bij de OneDayClinic aan het juiste adres.

Anonieme soa test in Rotterdam

Bij OneDayClinic vinden we anonimiteit belangrijk. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af laten nemen in onze soa kliniek in Rotterdam. Wij hebben een zeer privé gelegen ingang waardoor wij de discretie kunnen vergroten. Boek daarom snel een anonieme soa test bij OneDayClinic Rotterdam.

Gecertificeerd lab

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

Centrale ligging en regionale functie van onze soa kliniek in Rotterdam

Onze locatie in Rotterdam is vanwege zijn centrale positie in de randstad een fijne uitvalsbasis. Je staart zo bij ons voor de deur. Dus ben je op zoek naar een soa test en woon je in Dordrecht, Spijkenisse, Gouda, Delft, Zoetermeer of elders in de buurt van Rotterdam? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo sta je vanaf Rotterdam Centraal station binnen 20 minuten bij ons voor de deur (metrostation Graskruid of Romeynshof).

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Rotterdam bij OneDayClinic.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onderstaande button of
door te bellen naar 085 070 3483 en te kiezen voor Rotterdam.

Soa test in Rotterdam: op welke soa's kunnen wij je testen?

OneDayClinic is een gespecialiseerde soa kliniek in Rotterdam waar je op alle soorten soa’s kunt laten testen. Voor een anonieme soa test in Rotterdam bij OneDayClinic kun je vaak dezelfde dag nog terecht. Wij testen je binnen 20 minuten op soa’s en sturen je binnen 48 uur (twee werkdagen) de uitslag van de test. Je kunt ook bij ons terecht om een soa te laten behandelen.

Je kunt in onze Rotterdamse soa kliniek terecht voor tests op de volgende soa’s:

Chlamydia test in Rotterdam

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Wilt u meer weten over chlamydia, de klachten van chlamydia bij mannen of vrouwen of de chlamydia test klik dan hieronder.

Lees meer over Chlamydia

Gonorroe test in Rotterdam

Gonorroe ook wel bekend als een “druiper” is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Wilt u meer weten of gonorroe, de klachten van gonorroe bij mannen of vrouwen of de gonorroe test klik dan hieronder.

Lees meer over Gonorroe

Syfilis test in Rotterdam

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Wilt u meer weten over syfilis, de klachten die syfilis kan veroorzaken bij mannen of vrouwen of de syfilis test, klik dan hieronder.

Lees meer over Syfilis

Hepatitis B en C test in Rotterdam

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Wilt u meer weten over hepatitis, de klachten van hepatitis bij mannen of vrouwen of de hepatitis test klik dan hieronder.

Lees meer over Hepatitis

HIV test in Rotterdam

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. HIV kan niet genezen worden maar is wel goed te behandelen. Wilt u meer weten over HIV, de klachten van HIV bij mannen of vrouwen of de HIV test, klik dan hieronder.

Lees meer over HIV

Neem contact op met onze soa kliniek in Rotterdam

Wilt u zich laten testen op een soa in onze Rotterdamse kliniek? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen bij onze locatie in Rotterdam of klik op de button ‘Contact opnemen’ als je eerst meer informatie wenst. Je kunt ons uiteraard ook direct een e-mail sturen of bellen op 085 070 3483 en kies voor Rotterdam.

BACK