Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa thuistest bestellen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA thuistest bestellen zorgt voor veel gemak

Nadat je een keer onveilige seks hebt gehad, zul je niet staan te springen om naar een huisarts te gaan om je op een SOA te laten testen. Misschien heb je helemaal geen klachten? Dat is geen garantie dat je geen SOA hebt opgelopen. Veel mensen dragen wel een SOA met zich mee, maar weten het niet. Onbedoeld zijn zij zo een gevaar voor anderen, want zij besmetten mogelijk toekomstige bedpartners. Een SOA thuistest bestellen maakt het je erg gemakkelijk, om nadat je onveilig hebt gevreeën, jezelf te testen en zekerheid te krijgen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Het gemak van SOA thuistesten bestellen

Door SOA thuistesten te bestellen, maak je het veel gemakkelijker om jezelf te laten testen op een SOA. Thuistesten zijn ook een methode om een SOA test toegankelijker te maken tot doelgroepen die niet zo gemakkelijk naar een huisarts of kliniek stappen. Een SOA test online bestellen gaat makkelijk en je krijgt deze dan in een blanco envelop thuisgestuurd. Wanneer het jou uitkomt kun jij je laten testen. De testen zelf hebben een uitgebreide beschrijving hoe je dit moet doen. Afgenomen materiaal stuur je op naar het laboratorium en binnen 2 tot 3 werkdagen is de uitslag online op te vragen. Je ziet, testen op een SOA hoeft niet zo lastig te zijn.

Bestel een SOA thuistest als je zekerheid wilt

Wanneer je geen kliniek of huisarts wilt bezoeken, maar toch bezorgt bent over je gezondheid nadat je onveilig hebt gevreeën, bestel een SOA thuistest. Een SOA test is nog nooit zo toegankelijk en betrouwbaar geweest. Mocht je positief testen met de SOA test thuis, dan moet je wel in actie komen voor een behandeling. Dit kan bij je huisarts, maar je mag ook een afspraak met OneDayClinic maken voor een behandeling. Als je het niet prettig vindt om voor een behandeling naar je huisarts te gaan, dan kan een behandeling bij ons zelfs online.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483