Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

15 augustus – Opening OneDayClinic Den Bosch

15 augustus – Opening OneDayClinic Den Bosch

Op 15 augustus opent OneDayClinic alweer haar derde vestiging!
Onze nieuwe kliniek is gevestigd in ‘Gezondheidscentrum Rijnstraat’, Rijnstraat 4 te ‘s Hertogenbosch. De kliniek is goed bereikbaar, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

OneDayClinic Den Bosch zal onder leiding staan van arts-seksuoloog Judith Price-den Boer.
Judith heeft jarenlange ervaring als fertiliteitsarts, waarbij zij regelmatig geconfronteerd werd met de gevolgen van SOA’s op de vruchtbaarheid.
Daarnaast heeft Judith de opleiding tot seksuoloog afgerond en heeft zij de afgelopen 5 jaar patiënten met seksuologische problemen begeleid op de gynaecologische polikliniek in ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede.

Net als bij onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht, kun je bij de OneDayClinic Den Bosch terecht voor een anonieme en betrouwbare SOA-test. Ook staan we voor je klaar als je vragen, klachten of problemen hebt met je seksuele gezondheid.

Kijk op onze website voor de ruime openingstijden. Ook ‘s avonds en in het weekend kun je bij ons terecht.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen