Anoniem testen op soa’s in Den Bosch

Binnen 20 minuten getest

Binnen 48 uur de uitslag

 SOA test al vanaf €100

Voor een volledig anonieme soa test in Den Bosch kunt u terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en hebben dan ook een regionale functie. Komt u uit Tilburg, Breda, Eindhoven, Oosterhout, Nijmegen of andere? U staat met een half uur bij ons voor de deur. En dankzij de ruime parkeerplaats en het snelle testen bent u zo weer onderweg!

U kunt zich in onze soa kliniek in Den Bosch volledig anoniem laten testen op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis en hiv. Bovendien bent u binnen 20 minuten getest én ontvangt u binnen 48 uur de uitslag van de soa test.

Een basistest (gonorroe/chlamydia) kost bij onze soa poli in Den Bosch € 100,-.
Een volledige soa test (basistest + soa bloedtest) kost  € 150,-.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze soa kliniek in Den Bosch of neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat u anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Den Bosch

OneDayClinic Den Bosch

Rijnstraat 4
5215EK ’s Hertogenbosch
+31 (0)85 070 3483 en kies voor Den Bosch
denbosch@onedayclinic.nl

Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.
Gratis parkeren op de naastgelegen grote parkeerplaats.

Openingstijden

Maandag12:00 – 20:00
Dinsdag12:00 – 20:00
Woensdag08:00 – 11:00
Donderdag08:00 – 14:30
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag09:30 – 11:00
ZondagGesloten

Soa test Eindhoven, Soa test breda, Soa test Den Bosch

Soa test Eindhoven, Soa test Breda, Soa test Den Bosch

Prijzen van een soa test in onze kliniek in Den Bosch

Soort soa testU wordt getest op:Kosten soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs van de soa test is inclusief consult
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs van de soa test is inclusief consult

De voordelen van een soa test laten doen bij OneDayClinic

  • Anoniem laten testen op een soa
  • Goedkoper dan de huisarts
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest

Bent u bang voor een geslachtsziekte? Voor een soa test kunt u terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Den Bosch. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat u hier geheel anoniem uzelf kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden van onze kliniek in Den Bosch en haar specialisatie in soa testen, kunt u direct en op dezelfde dag  geholpen worden zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons wordt u binnen 20 minuten getest waarna u de uitslag binnen 48 uur krijgt.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test in Den Bosch bij OneDayClinic. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 085 070 3483 en kies 3 voor Den Bosch.

PRIVE KLINIEK

OneDayClinic is een privékliniek, gevestigd aan de Rijnstraat 4 in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

GECERTIFICEERD LAB

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

ONVERZEKERDE ZORG

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa tests.

Soa test in Den Bosch: op welke soa's kunnen wij u testen?

OneDayClinic is een gespecialiseerde soa kliniek in Den Bosch waar u zich op alle soorten geslachtsziekten kunt laten testen. Voor een anonieme soa test in Den Bosch bij OneDayClinic kunt u vaak dezelfde dag nog terecht. Wij testen u binnen 20 minuten op soa’s en sturen u binnen 48 uur de uitslag van de test. Daarnaast doen wij ook de behandeling van soa’s zoals chlamydia, gonorroe en genitale wratten.

U kunt in onze soa kliniek in Den Bosch terecht voor tests op de volgende soa’s:

Chlamydia

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Lees hier meer informatie over de Chlamydia test.

Anonieme afspraak maken

Gonorroe

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd. Lees hier meer informatie over de Gonorroe test.

Anonieme afspraak maken

Syfilis

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Lees hier meer informatie over de Syfilis test.

Anonieme afspraak maken

Hepatitis

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Lees hier meer informatie over de Hepatitis test.

Anonieme afspraak maken

Hiv

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen. Lees hier meer informatie over de Hiv test.

 

Anonieme afspraak maken

Neem contact op met onze soa kliniek in Den Bosch

Wilt u zich laten testen op een soa in onze kliniek in Den Bosch? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen. Klik op de button ‘Contact opnemen’ als u eerst meer informatie wenst. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (0)85 070 3483.

BACK