T: 085 070 3483 |  

Waar test je een SOA in Den Bosch?

Voor de beste dichtstbijzijnde SOA Test kun je terecht in Eindhoven. In Eindhoven kan je voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test terecht. In de soa kliniek Eindhoven dichtbij Den Bosch kun je je volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op hiv, chlamydia, mycoplasma, herpes, genitale wratten, gonorroe, syfilis, trichomonas en hepatitis B/C. Bij OneDayClinic doe je een soa test binnen 20 minuten en ontvang je binnen twee werkdagen de uitslag.

Moet jij een soa test doen?

Met een soa test kun je uitsluiten of je een soa hebt. Het is de enige manier om dit zeker te weten. Je kunt een soa hebben zonder dat je ergens last van hebt, maar ook dan is de soa wel besmettelijk voor anderen. Daarom is het verstandig om een soa test te laten doen wanneer:

– Je onveilige seks hebt gehad
– Het condoom gescheurd is
– Je een nieuwe relatie hebt en zonder condoom wilt vrijen
– Je klachten hebt zoals blaasjes, een branderig gevoel bij het plassen, wratten of meer afscheiding dan normaal
– Je gewaarschuwd bent door iemand waarmee je seksueel contact hebt gehad
– Je zwanger bent en een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind

Welke test heb ik nodig?

Wil je een soa test in Eindhoven laten doen maar weet je niet zo goed welke test je nodig hebt? Dan kunt je bij OneDayClinic kiezen uit meerdere pakketten, bijvoorbeeld:

Met het basispakket wordt er getest op gonorroe en chlamydia voor één locatie, bijvoorbeeld de vagina, anus, keel of penis. Of de test op enkel gonorroe en chlamydia voor jou genoeg is, wordt bepaald aan de hand van de door jou gelopen risico’s op een soa.

Bij het volledige pakket wordt er getest op chlamydia en gonorroe (één locatie) en middels een bloedtest wordt er op syfilis, hiv en hepatitis B en C getest.

Bekijk onze prijslijst voor alle pakketten.

✓ Anonieme soa test Eindhoven
✓ Binnen 20 minuten getest in Eindhoven
✓ Binnen 2 werkdagen de uitslag
✓ Soa test Eindhoven vanaf € 100

Chlamydia test Den BoschBezoek onze kliniek in Eindhoven

Chlamydia is een SOA die veel voorkomt in het westen van Europa. Chlamydia komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan verschillende klachten veroorzaken.
MEER INFO

Gonorroe test Den Bosch Bezoek onze kliniek in Eindhoven

Gonorroe is een zeer besmettelijke SOA die voorkomt bij mannen en vrouwen. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd.
MEER INFO

Syfilis test Den Bosch Bezoek onze kliniek in Eindhoven

Syfilis wordt ook wel ‘lues’ genoemd. Deze SOA doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Zelfs tot 30 jaar na de besmetting kunnen de klachten zich openbaren.
MEER INFO

Hepatitis B en C test Den Bosch Bezoek onze kliniek in Eindhoven

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Ook wel: Hepatitis B en Hepatitis C. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden.
MEER INFO

HIV / Aids test Den Bosch Bezoek onze kliniek in Eindhoven

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot Aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen.
MEER INFO

De voordelen van een soa test bij OneDayClinic Den BoschBezoek onze kliniek in Eindhoven

– Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
– Betrouwbare en discrete kliniek
– Makkelijk bereikbare soa kliniek
– Goedkoper testen op een soa dan bij de huisarts
– Ook in de avond en het weekend geopend
– Binnen 20 minuten getest
– Binnen 48 uur de uitslag (twee werkdagen)

Privé soa kliniek in Eindhoven

De privékliniek van OneDayClinic is gevestigd aan de Gerard Philipslaan 143a. Bij ons vind je specialisten die gespecialiseerd zijn in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Jouw seksuele gezondheid staat bij ons op nummer 1!

Onverzekerde zorg

Helaas wordt een soa test niet vergoed door de zorgverzekeraars. OneDayClinic hanteert scherpe tarieven voor alle soa tests.

Snel de uitslag

Laat vandaag een soa test afnemen en ontvang binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs de volgende werkdag al.

Anoniem soa testen in Eindhoven (dichtbij Den Bosch)

Wil jij jezelf anoniem laten testen op een soa? Doe dan een soa test Eindhoven bij OneDayClinic. Wij vinden anonimiteit belangrijk. Je kunt bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af te laten nemen in onze soa kliniek in Eindhoven. Bij OneDayClinic vind je een soa test voor mannen en een soa test voor vrouwen.

Gecertificeerd lab

Bij OneDayClinic werken we al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het ISO-gecertificeerde laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen.

Soorten soa’s en soa testen

Er zijn verschillende soorten soa’s en iedere soa kan andere klachten en gevolgen veroorzaken. In Nederland vinden er naar schatting ruim 100.00 nieuwe soa-infecties per jaar plaats. Wil jij meer weten over de soorten soa’s, de klachten en de behandelmogelijkheden? Kijk dan verder.

Ben je op zoek naar een kliniek in de omgeving Eindhoven waar je een anonieme soa test kunt laten afnemen? Dan ben je bij OneDayClinic aan het juiste adres. Het grote voordeel van onze kliniek is het feit dat je je hier geheel discreet en anoniem kan laten testen op soa. Dankzij onze ruime openingstijden in Eindhoven en onze specialisaties in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.

BACK