Anoniem testen op soa’s in Den Bosch

Binnen 20 minuten getest

Binnen 48 uur de uitslag

 SOA test al vanaf €100

Laat u anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Den Bosch

Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Den Bosch kunt u terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. U kunt zich in onze soa kliniek in ‘s-Herthogenbosch volledig anoniem laten testen en diagnosticeren op chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis B/C, hiv, mycoplasma, trichomonas, herpes en genitale wratten. Bovendien bent u binnen 20 minuten getest én ontvangt u binnen twee werkdagen de uitslag van de soa test.

Kosten soa test bij onze soa poli:

Één basistest (chlamydia/gonorroe) kost in onze kliniek in Rotterdam € 100,-.
Een uitgebreide soa test (chlamydia/gonorroe/ HIV/syfilis/hepatitis) kost € 150,-.
Een uitgebreide soa test bestaat dus uit een chlamydia test, een gonorroe test en een uitgebreide soa bloedtest.
Zie meer informatie over de prijs onderaan de pagina.

Een basistest kan worden afgenomen op meerdere locaties. Mogelijke locaties waar je chlamydia dan wel gonorroe kan oplopen zijn oraal (de mond), genitaal (vagina/penis) en anaal. Als er redenen zijn om meerdere locaties te testen dan bespreken wij met u de noodzaak hiervan. Mocht u dan beslissen dat u op meerdere locaties getest wilt worden dan moet u rekening houden met een extra bijdrage van circa 35 euro/locatie.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze soa kliniek in Den Bosch of neem contact met ons op voor meer informatie. In principe is er bij ons ook altijd de mogelijkheid tot inloop voor een soa test in Den Bosch. U kunt dan mogelijk iets langer moeten wachten zodat wij voor u een gaatje kunnen vinden.

Laat u anoniem testen op een soa bij OneDayClinic in Den Bosch

OneDayClinic Den Bosch

Rijnstraat 4
5215EK ’s Hertogenbosch
+31 (0)85 070 3483 en kies voor Den Bosch
denbosch@onedayclinic.nl

Bij onze soa kliniek in Den Bosch kunt u gratis parkeren voor de deur en op het aangelegen parkeerterrein.

Openingstijden

Maandag12:00 – 20:00
Dinsdag08:00 – 14:30
Woensdaggesloten
Donderdag08:00 – 14:30
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag09:30 – 11:00
ZondagGesloten

Soa test Eindhoven, Soa test breda, Soa test Den Bosch

Soa test Eindhoven, Soa test Breda, Soa test Den Bosch

Prijzen van een soa test in onze kliniek in Den Bosch

Soort soa testU wordt getest op:Kosten soa testBijzonderheden
Basis soa testGonorroe
Chlamydia
€ 100,-Prijs inclusief consult
1 lokatie
(oraal/genitaal/anaal)
Uitgebreide soa testGonorroe
Chlamydia
Syfilis
Hepatitis B
Hepatitis C
Hiv
€ 150,-Prijs inclusief consult
gonorroe/chlamydia
1 lokatie
(oraal/genitaal/anaal)
Aanvullende
basistest
Gonorroe
Chlamydia
c.a. € 35,-Aanvullend op
basis/uitgebreide test;
per locatie
(oraal/genitaal/anaal)

De voordelen van een soa test bij OneDayClinic Den Bosch

  • Anoniem testen op een soa, voor iedereen!
  • Betrouwbaar en discreet, eigen privéingang
  • Makkelijk bereikbare soa kliniek en gratis parkeren
  • Goedkoper dan de kosten voor een soa test bij de huisarts
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachttijden: dezelfde dag nog getest op soa’s
  • Uitslag binnen 48 uur (2 werkdagen)

Voor een soa test kunt u terecht bij onze gespecialiseerde soa kliniek in Den Bosch. Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat u hier geheel discreet en anoniem uzelf kunt laten testen op soa. Daarnaast is OneDayClinic in veel gevallen stukken goedkoper dan de huisarts. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Den Bosch en haar specialisatie in soa testen, kunt u vrijwel altijd direct en op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Bij ons wordt u binnen 20 minuten getest waarna u de uitslag binnen twee werkdagen ontvangt. De uitslag kan onder andere worden doorgegeven via bellen, sms en email.

Maak direct een anonieme afspraak voor een soa test bij onze kliniek in Den Bosch.
Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaande button of
kunt u bellen naar 085 070 3483 en te kiezen voor Den Bosch.

PRIVE KLINIEK

OneDayClinic is een privékliniek gevestigd aan de Rijnstraat in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Doordat onze locatie goed bereikbaar is vanaf de snelweg zijn wij makkelijk bereikbaar.

ONVERZEKERDE ZORG

Een soa test wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. OneDayClinic hanteert echter scherpe tarieven voor alle soa tests.

SNELLE UITSLAG SOA TEST

Vandaag getest binnen 48 uur de uitslag. Soms zelfs al de volgende dag. Dus ben je op zoek naar een spoed soa test in Den Bosch dan ben je bij de OneDayClinic aan het juiste adres.

ANONIEM SOA TESTEN

Bij OneDayClinic vinden we anonimiteit belangrijk. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk anoniem een afspraak maken om een soa test af laten nemen in onze soa kliniek in Den Bosch Wij hebben een zeer privé gelegen ingang waardoor wij de discretie kunnen vergroten. Boek daarom snel een anonieme soa test bij OneDayClinic Den Bosch.

GECERTIFICEERD LAB

OneDayClinic werkt al jarenlang samen met een professioneel en onafhankelijk laboratorium. Het laboratorium voldoet aan alle veiligheidseisen en is bovendien ISO-gecertificeerd.

Centrale ligging en regionale functie

Onze locatie in Den Bosch is vanwege zijn centrale positie in Noord-Brabant een fijne uitvalsbasis. Zo staat u in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij ons voor de deur. Dus bent u op zoek naar een soa test en woont u in Eindhoven, Tilburg, Breda, of bijvoorbeeld Oosterhout of anderen dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze fijne ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeert u ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Daarnaast zijn wij ook het het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo staat u vanaf Den Bosch Centraal station met circa 15 minuten bij ons voor de deur.

Soa test in Den Bosch: op welke soa's kunnen wij u testen?

OneDayClinic is een gespecialiseerde soa kliniek in Den Bosch waar u zich op alle soorten geslachtsziekten kunt laten testen. Voor een anonieme soa test in Den Bosch kunt u vaak dezelfde dag nog terecht. Wij testen u binnen 20 minuten op soa’s en sturen u binnen 48 uur de uitslag van de test. Daarnaast doen wij ook de behandeling van soa’s zoals chlamydia, gonorroe en genitale wratten.

U kunt in onze soa kliniek in Den Bosch terecht voor testen op de volgende soa’s:

Chlamydia test

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Chlamydia komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Lees hier meer informatie over de Chlamydia test.

Anonieme afspraak maken

Gonorroe test

Gonorroe is een zeer besmettelijke soa die zich bij zowel vrouwen als mannen kan openbaren. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd. Lees hier meer informatie over de Gonorroe test.

Anonieme afspraak maken

Syfilis test

Syfilis wordt ook lues genoemd. De soa doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Deze soa staat erom bekend dat er zelfs dertig jaar na de besmetting klachten kunnen openbaren. Lees hier meer informatie over de Syfilis test.

Anonieme afspraak maken

Hepatitis B & C test

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden. Lees hier meer informatie over de Hepatitis test.

Anonieme afspraak maken

Hiv

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen. Lees hier meer informatie over de Hiv test.

Anonieme afspraak maken

Neem contact op met onze soa kliniek in Den Bosch

Wilt u zich laten testen op een soa in onze kliniek in Den Bosch? Klik op de button ‘Anonieme afspraak maken’ om direct een afspraak in te plannen of klik op de button ‘Contact opnemen’ als u eerst meer informatie wenst. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (0)85 070 3483.

BACK