Anoniem testen en behandelen Ruime openingstijden Gecertificeerd lab en artsen Cash betaling mogelijk
Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia symptomen vrouw

Bang voor Chlamydia? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Heb jij chlamydia symptomen als vrouw?

Mocht jij besmet raken met een seksueel overdraagbare aandoening (SOA), dan is de kans groot dat dit chlamydia is. Chlamydia is namelijk de meest voorkomende SOA. Het krijgen van chlamydia symptomen als vrouw, is niet altijd vanzelfsprekend. Een zeer hoog percentage van 70 tot 95% van de vrouwen ondervindt namelijk geen klachten. Bij mannen ligt dit percentage rond de 50% Daar is het risico op het krijgen van klachten dus wat hoger. Voor iedereen, maar zeker ook voor vrouwen, is het nodig om na onveilige seks te testen op chlamydia. Je kunt het met je meedragen zonder klachten te krijgen en hierdoor ben je wel onbewust besmettelijk voor anderen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Wat zijn de symptomen van chlamydia voor een vrouw?

Bij symptomen van chlamydia voor een vrouw, moet je direct in actie komen. Helemaal als je weet dat je onlangs onveilig hebt gevreeën, dan is de kans groot dat je besmet bent. Bij vrouwen bestaan de klachten vooral uit een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen en je krijgt eventueel waterige afscheiding. Tijdens of na seksueel contact, kun je last krijgen van bloedingen. Als jij je niet laat testen en je blijft onwetend doorlopen met een chlamydia, dan is er een kans dat je pelvic inflammatory disease (PID) krijgt. Dit is een chronische buikpijn met koorts en daarbij kunnen zelfs je buikvlies en andere interne organen aangetast worden.

Kom met chlamydia symptomen voor vrouwen naar OneDayClinic

Heb jij last of vermoed jij dat je last hebt van chlamydia symptomen voor vrouwen? Dan doe je er goed aan om een afspraak te maken met OneDayClinic. Je kunt in één van onze klinieken terecht voor het doen van een chlamydia test. Hierbij doe je een urinetest en/of er wordt materiaal afgenomen, als je wilt testen op chlamydia in de anus of keel. Als inderdaad blijkt dat je klachten gerelateerd zijn aan chlamydia, dan kunnen wij je ook behandelen. Uiteraard kan het testen en de chlamydia behandeling geheel anoniem plaatsvinden.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483
js_loader