Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Hiv thuistest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat je met een HIV thuistest in je eigen omgeving testen

Een diagnose HIV krijgen, kan best schokkend zijn. Enkele decennia terug betekende dit altijd dat je AIDS zou krijgen en hieraan ook zou overlijden. Vandaag de dag hoef je met HIV geen AIDS meer te krijgen en kun weliswaar met medicijnen, een kwalitatief goed leven leiden. Natuurlijk is het het beste om te voorkomen dat je HIV krijgt, door altijd te kiezen voor bescherming tijdens de seks. Mocht je niet altijd beschermde seks hebben gehad en je wilt weten of je eventueel met HIV besmet bent, dan kun je dit testen met een HIV thuistest.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Betrouwbare HIV thuistesten

Zoals de naam al aangeeft, zijn HIV thuistesten, testen die je in je eigen comfortabele omgeving van huis kunt uitvoeren. Veel mensen geven hier de voorkeur aan, want dit levert minder stress op en je hebt nog meer privacy. Bestel je een HIV thuistest online, dan krijg je deze thuisgestuurd in een blanco enveloppe. Voor de test is een bloeddruppel nodig, dit kan door middel van een vingerprik. Bij de test zitten alle hulpmiddelen en een beschrijving bijgesloten. Het bloed komt in de test en deze geeft na 15 minuten een uitslag weer. Voer de test uit, vanaf 12 weken na het onbeschermde contact. Je weet dan zeker dat je een betrouwbare uitslag krijgt.

Is de uitslag van de thuistest dat je HIV besmet bent?

Uiteraard zal het schrikken zijn als de HIV thuistest aangeeft dat je besmet bent. Dit heeft namelijk grote gevolgen. Wel is het zo dat HIV met een behandeling uitstekend onder controle is te houden. Bij een positieve test, maak je het liefst zo snel mogelijk een afspraak met de huisarts of OneDayClinic. Je moet opnieuw een test doen om de uitslag te bevestigen. Bij OneDayClinic kan dit geheel anoniem en onze artsen kunnen wanneer je dit wenst, ook contact met je huisarts leggen voor een verdere behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483