Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Hiv zelftest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Met een HIV zelftest ben je snel van je onzekerheid af

Heb je van een bedpartner te horen gekregen dat hij/zij besmet is met HIV? Het spreekt voor zich, dat de angst je om het hart slaat en dat je onzeker wordt. Als jij namelijk besmet zou zijn, dan moet je onder behandeling worden gesteld en je zou anderen ook kunnen besmetten. Maak daarom een einde aan alle onzekerheid en bestel een HIV zelftest. Het voordeel van een HIV zelftest, is dat je hiervoor niet naar een huisarts of kliniek hoeft. De zelftest wordt in een blanco enveloppe thuis afgeleverd en hier kun je ook de test uitvoeren.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

De HIV zelftesten zijn snel en gemakkelijk in gebruik

Bij het testen op HIV is altijd een bloedtest nodig. Zo ook bij de HIV zelftesten. Gelukkig gaat dit maar om één enkele druppel bloed, die direct in de test wordt verwerkt. Na ongeveer 15 minuten geeft de test door middel van streepjes weer of de uitslag positief of negatief is. Belangrijk is dat je wel let op de windowfase. Dit is de tijd die zit tussen het moment van het onveilige contact en het moment waarop de test kan aantonen dat je eventueel besmet bent. Voor HIV moet je uitgaan van een Windowfase van 3 maanden. Test je negatief, dan is er niets aan de hand, maar het advies is wel om na enkele maanden nogmaals te testen. Test je positief? Dan moet je nogmaals een test laten doen voor een definitieve bevestiging.

Wat als de zelftest een HIV bevestiging geeft?

Als de zelftest HIV aangeeft, maak dan zo snel mogelijk een afspraak met de huisarts of OneDayClinic. Hier doe je nogmaals een HIV test en als de uitslag wederom positief is, moet je een behandeling ingaan. Dit is natuurlijk van grote invloed op je leven, maar het stelt je wel in staat om een relatief normaal leven te leiden, zonder dat je AIDS krijgt. Als je hulp nodig hebt om bijvoorbeeld de huisarts in te lichten van je uitslag, dan kunnen onze artsen je hierbij helpen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483