Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Bemmel

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek de SOA kliniek in Bemmel of omgeving voor zekerheid

Wanneer je onbeschermde seks hebt gehad en je ervaart een tijdje later bepaalde klachten, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je besmet bent geraakt met een SOA. Bij onveilige seks is dit namelijk altijd een risico die je op dat moment neemt. Gelukkig kun je er ook iets aan doen. De meeste vormen van een SOA zijn relatief gemakkelijk te behandelen met medicatie. Je moet dan wel op zoek naar een SOA kliniek in Bemmel of omgeving. Om te bevestigen dat je besmet bent, laat je je hier testen. Voor de omgeving Bemmel, is de vestiging van OneDayClinic in Nijmegen het meest dichtbij.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Eerst wordt samen met de arts vastgesteld welke soa testen je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het antwoord op de vragen die worden gesteld.

Met een urinetest worden bij mannen de soa’s gonorroe, chlamydia, trichomonas of mycoplasma vastgesteld. Vrouwen hebben hier een swab voor nodig. Dit kan zelf worden uitgevoerd of de arts kan dit doen. Binnen 2 werkdagen ontvang je de uitslag van de test.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen twee werkdag via ons online uitslagenportaal te raadplegen is.

Ga naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie!

Waarom de SOA klinieken in Bemmel of omgeving bezoeken?

De SOA klinieken in Bemmel en omgeving van OneDayClinic hoef je niet alleen te bezoeken als je bepaalde symptomen van een SOA hebt. Het is namelijk erg belangrijk dat je je laat testen na iedere keer dat je onveilige seks hebt gehad. Een groot deel van de mensen die besmet is, weet dit namelijk helemaal niet. Zij ervaren geen klachten en denken dus dat ze geen SOA hebben. Je kunt dus wel degelijk besmet zijn en geen klachten ervaren. Daarom is testen zo belangrijk. Als je namelijk door blijft gaan met onveilige seks, dan blijf je ook anderen besmetten. Neem dus geen risico met je eigen gezondheid en die van anderen en laat je testen door een SOA test afspraak.

In de SOA kliniek anoniem in Bemmel testen op een SOA

Ook bij je huisarts is het mogelijk om je te laten testen op een SOA, maar dit zal niet altijd gewenst zijn. Daarom is de kliniek van OneDayClinic in Nijmegen een goed alternatief. Hier kun je een SOA test inplannen. Wij houden rekening met jouw privacywensen. Daarom is het mogelijk in onze SOA kliniek anoniem in Bemmel te testen op een SOA. Zo weet je helemaal zeker dat je privacy niet wordt geschaad. Je anonimiteit wordt door ons ook gewaarborgd als je een behandeling nodig hebt.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483