Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Haarlem

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Wanneer een SOA kliniek in Haarlem bezoeken?

Waarom zou je een SOA kliniek bezoeken als je verder geen klachten of symptomen van een SOA hebt? Dit is een veelgehoorde opmerking en betreft vaak wat onwetendheid over SOA´s. Een SOA kan zich in het lichaam nestelen en op korte termijn geen klachten veroorzaken. Hierdoor waan je je  misschien veilig en gezond. Toch is dit niet zo. Niet voor alleen voor jezelf, ook voor je toekomstige bedpartners ben jij een gevaar. Bij onveilige seks loop je het risico dat je anderen besmet en wie wil dit nu op zijn/haar geweten hebben? Ook al ervaar je op korte termijn geen klachten, uiteindelijk kan dit wel op de langere termijn en dan zijn de klachten vaak ernstiger. Een bezoek aan de SOA kliniek in Haarlem of omgeving waar je een SOA test afspraak kunt maken is geen overbodige luxe.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Welke SOA klinieken in Haarlem of omgeving bezoeken?

Of je nu wel of geen klachten ervaart, als jij op zoek bent naar SOA klinieken in Haarlem of omgeving, dan maak je een goede keuze met de klinieken van OneDayClinic. Je kunt een SOA test inplannen. Ook bij jou in de buurt hebben wij enkele vestigingen, zoals onze kliniek in Amsterdam of Amstelveen. Hier ben je van harte welkom om je te laten testen op een SOA. Bij ons kun je terecht voor het testen op verschillende soorten SOA´s, zoals onder meer chlamydia, gonorroe of HIV. Omdat wij onze testen laten onderzoeken door een ISO-gecertificeerd laboratorium, mag je altijd een betrouwbare uitslag verwachten.

 

Onze SOA kliniek anoniem in Haarlem bezoeken

Stel jij hoge eisen aan je privacy of wil je zelfs helemaal anoniem blijven? In onze SOA kliniek anoniem in Haarlem laten testen is mogelijk. Wij hoeven van jou geen persoonlijke gegevens zoals achternaam en adres te weten. Het enige wat wij vragen is je voornaam en zelfs dit mag je verzinnen. Jouw privacy is bij ons in goede handen bij zowel het testen als wanneer je een behandeling nodig hebt na een positieve test.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483