Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test België

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Waar kan je terecht voor een SOA test in België? Als je bang bent een SOA opgelopen te hebben en je woont in België, dan kan je terecht bij de huisarts, of bij de gynaecoloog.Mensen die dat niet prettig vinden, omdat ze zich liever anoniem blijven, hebben hiervoor in België de mogelijkheid naar de hiv/soa-polikliniek in Antwerpen, of naar de S-Clinic in Brussel te gaan.

Chlamydia test België

Chlamydia is een SOA die veel voorkomt in het westen van Europa. Chlamydia komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan verschillende klachten veroorzaken.

Gonorroe test België

Gonorroe is een zeer besmettelijke SOA die voorkomt bij mannen en vrouwen. Gonorroe wordt ook wel een ‘druiper’ genoemd.

Syfilis test België

Syfilis wordt ook wel ‘lues’ genoemd. Deze SOA doorloopt drie stadia met elk zijn kenmerkende klachten. Zelfs tot 30 jaar na de besmetting kunnen de klachten zich openbaren.

Hepatitis B en C test België

Hepatitis kan in twee vormen voorkomen: een acute en een chronische vorm. Ook wel: Hepatitis B en Hepatitis C. Na de incubatietijd van vier tot zes maanden kunnen vervelende klachten optreden.

HIV / Aids test België

Hiv is een soa die het afweersysteem aantast en zich kan ontwikkelen tot Aids. Hiv kan niet genezen worden, maar is wel goed te behandelen.

S-Clinic België: beperkte openingstijden en alleen voor risicogroepen gratis SOA test

De openingstijden zijn, zeker bij de S-Clinic, beperkt. Als je in bepaalde risicogroepen valt, zijn de SOA testen gratis bij de S-Clinic in België. Veel mensen vallen echter niet binnen deze gestelde risicogroepen en zijn dus aangewezen op een SOA test bij de huisarts of de gynaecoloog. Er zijn geen anonieme (privé) SOA klinieken in België, zoals we dat wel kennen in Nederland.

Snel, anoniem en betaal SOA testen in Den Bosch

Wil je snel en anoniem getest worden, en binnen 48 uur de uitslag van je test hebben, dan kan je ook terecht bij een vestiging van OneDayClinic. Onze SOA kliniek in Den Bosch is vanuit België goed bereikbaar. Je kunt bij ons vaak dezelfde dag nog terecht voor een SOA test.

Tarieven SOA test in Den Bosch

Wij kunnen helaas geen gratis testen bieden, maar we hanteren eerlijke en scherpe tarieven. Een basistest op Chlamydia en Gonorroe kost bij ons 100 euro. Dit is inclusief consult en laboratorium kosten. Voor een uitgebreide SOA test, waarbij naast Chlamydia en Gonorroe ook getest wordt op HIVsyfilis en hepatitis B en C, betaal je 150 euro.

Behandeling van SOA in Den Bosch

Mocht je SOA test positief zijn (en je hebt dus een SOA), dan kan je bij OneDayClinic in Den Bosch ook anoniem terecht voor de behandeling van je SOA. Je hoeft dus nooit je eigen arts of gynaecoloog in te schakelen.

Heb je chlamydia test gedaan en wijst de test geen chlamydia uit? Dan doe je er verstandig aan om veilig te blijven vrijen. Voorkom soa’s, zoals syfilis, hiv, herpes genitalis, chlamydia, gonorroe en trichomonas door veilig vrijen. Bekijk ook de risicofactoren voor het ontstaan van chlamydia.

Bereikbaarheid SOA kliniek OneDayClinic Den Bosch vanuit België

OneDayClinic Den Bosch is gunstig gelegen bij de afrit van de snelweg.  Er is ruim voldoende gratis parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483