Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa zelftest online

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA zelftest online bestellen

Testen op een SOA is noodzakelijk als je zonder een condoom hebt gevreeën. Je hoeft natuurlijk niet altijd besmet te raken, maar bij onveilig vrijen is de kant veel groter. Als je besmet bent met een SOA, dan hoef je dit niet altijd te merken. Een groot deel van de mensen krijgt namelijk geen klachten. Geen klachten hebben, is geen garantie dat je geen SOA hebt opgelopen. Eigenlijk zou je telkens na onveilige seks jezelf moeten testen op een SOA. Zo houd je je eigen gezondheid in de gaten en toon je ook verantwoording tegenover je bedpartners. Dit kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk door een SOA zelftest online te bestellen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe werken SOA zelftesten die online te bestellen zijn?

Een SOA test kopen gaat gemakkelijk via SOA-thuistest.nl. Je kunt hier een SOA test online bestellen. Als onderdeel van OneDayClinic, mag je ervan uitgaan dat de SOA zelftesten net zo betrouwbaar zijn als de testen die in onze klinieken worden uitgevoerd. Doe voordat je een SOA test gaat bestellen wel even de testwijzer, zodat je zeker weet dat je de goede testen aankoopt. De bestelde SOA zelftesten worden discreet bij je thuis afgeleverd en jezelf testen gaat erg gemakkelijk. Hiervoor maak je een uitstrijkje of vang je urine op. Dit stuur je in de meegeleverde envelop naar het laboratorium en binnen 2 tot 3 werkdagen staat de uitslag online.

Online een SOA zelftest bestellen via OneDayClinic

Maak jij je zorgen over je privacy tijdens een SOA test? Dan is online een SOA zelftest bestellen een zeer goed alternatief voor een bezoek aan de huisarts of een kliniek. Helemaal als je via OneDayClinic een thuistest koopt, dan mag je rekenen op een hoge betrouwbaarheid. Bovendien is je privacy bij ons altijd gegarandeerd, ook als je positief test en in onze kliniek komt voor een behandeling. Bij ons mag je je desgewenst anoniem laten behandelen. Wel adviseren wij altijd om na de behandeling na 3 maanden nogmaals te testen. Zo weet je zeker dat je niet meer besmet bent.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483