Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa thuistest

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA thuistest niet altijd betrouwbaar

Het is begrijpelijk, dat als je vermoedt dat je een SOA hebt opgelopen, je hier niet mee te koop wilt lopen. Met andere woorden, je wilt een SOA test zo anoniem mogelijk doen. Velen zien in een SOA thuistest de ideale oplossing om volledig anoniem een SOA test te doen. Dit kan inderdaad ook, maar of je dan een betrouwbare uitslag hebt is de vraag. Thuistesten kunnen bij een drogist of apotheek gekocht worden en ook online worden SOA thuistesten aangeboden. Uit onderzoek blijkt dat een SOA thuistest eerder onbetrouwbaar dan betrouwbaar is. Wil je toch anoniem testen, ga dan naar OneDayClinic.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Wil je toch SOA thuistesten?

SOA thuistesten zijn er in allerlei prijsklassen. Sommige testen zijn heel goedkoop, terwijl andere testen erg duur zijn. Dit zijn dan ook de meest betrouwbare thuistesten. Wil je toch een SOA test doen in de veilige omgeving van je huis, dan kan dit natuurlijk. Maar stel dat je positief test, dan kan dit ook een foutieve uitslag zijn. Andersom kan ook en dat is misschien wel erger. Dan ga je er namelijk vanuit dat je niet besmet bent, terwijl je het wel bent. Kies je toch voor SOA thuistesten, dan is het advies om daarna toch langs te gaan bij één van de klinieken van OneDayClinic. Je kunt dan op een betrouwbare wijze én anoniem de uitslag van je thuistest bevestigen.

Na thuistest SOA langsgaan bij OneDayClinic

Heb je een thuistest SOA gedaan, maak dan een afspraak met OneDayClinic. Bij onze weet je zeker dat je een uiterst betrouwbare uitslag krijgt van een gecertificeerd laboratorium. Bij onze SOA testen hoef je niet te twijfelen over de uitslag. Anoniem de test doen is bij ons ook geen probleem, dus wij zijn een goed alternatief voor SOA thuistesten. Wij zullen geen verdere gegevens van je eisen dan alleen je voornaam en die mag je ook verzinnen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483