Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Kan een chatbot een soa ontdekken?

Op 18 april 2017 lanceerde Soa aids nederland en het Aids fonds de eerste online soa testwijzer advies test. Hiermee kan je 24/7 betrouwbaar advies krijgen van een professional en dit ook helemaal anoniem. Met deze soa chatbot kun je snel uitvinden of je risico hebt gelopen op een soa en hoe jij je het beste kunt laten testen. Er ligt een taboe rondom dit onderwerp en dat maakt dat de drempel om een test te doen ook hoog is. Het is soms zelfs al een grote stap om advies te vragen. Door middel van deze chatbot wordt deze drempel verlaagd.  Daarnaast weet je zeker dat je de juiste informatie krijgt. Er is zoveel onbetrouwbare informatie aanwezig op internet en door deze soa chatbot te gebruiken weet je wel zeker dat de informatie betrouwbaar is.

Wat doet de Soa Chatbot?

Deze soa chatbot is niet bedoeld om een soa te ontdekken, maar wel om je meer informatie te verstrekken waardoor je je misschien eerder zou laten testen. Als je je afvraagt na hoeveel tijd je je kan laten testen voor soa test dan kan je die vraag aan de chatbot stellen. Uiteindelijk moet je dan dus nog wel de stoute schoenen aan trekken en naar de GGD, huisarts of OneDayClinic stappen om erachter te komen of je daadwerkelijk een soa hebt. De SOA Chatbot zelf proberen?

 

Gratis, vrijblijvend direct en persoonlijk contact met een soa arts

Bij OneDayClinic kun je niet alleen terecht voor het testen op soa, ook staan wij voor je klaar als je meer informatie wilt over soa’s of als je klachten hebt en twijfelt of je een soa hebt opgelopen. Onze professionals die gespecialiseerd zijn in de seksuele gezondheidszorg kunnen je vragen heel goed beantwoorden. Al jou vragen kunnen telefonisch gesteld worden en/of via de mail. Stuur de mail naar amsterdam@onedayclinic.nl. Wij zijn geopend van 8.30 uur tot 20 uur in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of Rotterdam. Ook in het weekend kun je ons bereiken.