Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Opening nieuwe soa kliniek Rotterdam

Opening nieuwe soa kliniek Rotterdam

Op 22 januari 2018 opent OneDayClinic weer een nieuwe vestiging. Ditmaal in Rotterdam. De nieuwe kliniek is gevestigd op de Marshallweg 45 als onderdeel van Gezondheidscentrum “Health & More”. De ingang van onze nieuwe soa-kliniek ligt discreet aan de zijkant van het gebouw. Een ideale locatie waar we een volledig anonieme soa test kunnen aanbieden voor iedereen in de Randstand/regio Rotterdam-Rijnmond.

Onze nieuwe soa arts; Amber Winsveen

De nieuwe soa-kliniek in Rotterdam zal onder leiding staan van Amber Winsveen. Amber is een arts met brede ervaring. Zo heeft zij onder andere op meerdere locaties gewerkt als medisch docent. Door deze ruime ervaring kan Amber alle nodige informatie verstrekken op het gebied van soa’s, soa testen, risico’s met betrekking op soa’s en de behandeling van soa’s.

OneDayClinic Rotterdam biedt:

  • Volledig anonieme soa testen;
  • Zelf-swab mogelijk;
  • Goedkoper dan de huisarts;
  • Binnen 20 minuten getest ;
  • Binnen 2 werkdagen uitslag.

Bereikbaarheid soa kliniek OneDayClinic Rotterdam

Vanaf de snelweg is de soa-kliniek binnen vijf minuten te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein. Aan de straatkant bij de ingang is het mogelijk om gratis te parkeren. Ook met het openbaar vervoer is onze nieuwe locatie goed bereikbaar. De soa-kliniek is, net als onze andere locaties, regelmatig geopend in de avonduren en in het weekend.

Laat je testen op soa in Rotterdam; better safe than sorry!

Net als bij onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch, ben je ook bij OneDayClinic Rotterdam welkom voor een anonieme, snelle en betrouwbare soa test. Ben je bang dat je een soa hebt opgelopen of vind je het moeilijk je risico’s op een soa in te schatten? Maak vandaag nog een afspraak in Rotterdam of bel vrijblijvend met onze kliniek voor meer informatie.