Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Beuningen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Kom naar een SOA kliniek in Beuningen voor een SOA test

Een SOA test zul je natuurlijk niet zomaar even doen. Als je gekozen hebt om je te laten testen, dan maak jij je misschien zorgen om het risico dat je hebt gelopen. Zoals iedereen wel weet, is het risico op seks zonder voorbehoedsmiddelen, dat je besmet wordt met een SOA. Als dit voor jou ook het geval is en je woont in Beuningen of omgeving, bezoek dan de SOA kliniek in Beuningen van OneDayClinic en laat een SOA onderzoek uitvoeren. Voor de gemeente Beuningen hebben wij namelijk een kliniek in Nijmegen. Hier kun je een SOA test afspraak maken, met respect voor je privacy.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test inplannen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Eerst wordt samen met de arts vastgesteld welke soa testen je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het antwoord op de vragen die worden gesteld.

Met een urinetest worden bij mannen de soa’s gonorroe, chlamydia, trichomonas of mycoplasma vastgesteld. Vrouwen hebben hier een swab voor nodig. Dit kan zelf worden uitgevoerd of de arts kan dit doen. Binnen 2 werkdagen ontvang je de uitslag van de test.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen twee werkdag via ons online uitslagenportaal te raadplegen is.

Ga naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie!

De reden om SOA klinieken in Beuningen of omgeving te bezoeken

Een belangrijke reden om SOA klinieken in Beuningen of omgeving te bezoeken, is omdat je na het hebben van onveilige seks geen klachten krijgt. Vaak wordt aangenomen dat als je geen klachten ervaart, je dan ook vast geen SOA zult hebben. Dit is in veel gevallen niet zo. Veel mensen die besmet zijn ervaren geen klachten. Je zult vast begrijpen dat dit een enorm risico is. Als je niet weet dat je besmet bent en ondertussen toch onveilige seks hebt, dan besmet je ook anderen met een SOA. Neem daarom je verantwoording, als je onbeschermde seks en/of wisselende contacten hebt en maak een afspraak met OneDayClinic in Nijmegen voor een SOA test.

Naar de SOA kliniek anoniem in Beuningen te testen

Jouw privacy staat hoog in het vaandel van OneDayClinic. Daarom is het bij ons mogelijk om in de SOA kliniek anoniem in Beuningen te testen op een SOA. Dit houdt, dat wij geen persoonlijke gegevens van je vragen. Dus niet je achternaam en adres, wel vragen wij een voornaam, die desgewenst fictief mag zijn. Het ophalen van de uitslag gaat online en ook dit kun je geheel anoniem doen. Als je positief test, maak dan anoniem een afspraak met ons voor een behandeling.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483